Aşkın Kalbi Pera Palace Hotel Jumeirah’da Atıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın Kalbi Pera Palace Hotel Jumeirah’da Atıyor

Dileyen çiftlerse yüz yılı aşkın bir süredir nice aşıkların buluşma noktası Patisserie de Pera’dan kalp şeklindeki aşk makaronları ve cup keklerle aşklarını ifade etmenin en tatlı yolunu bulabilirler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 8, 2013

Büyüleyici atmosferi ile İstanbul’un en romantik oteli tarihi Pera Palace Hotel, Jumeirah Sevgililer Günü’nde, çiftlere özel saatler vaat ediyor. 14 Şubat’ta unutulmaz bir gün geçirmek isteyen aşıklar, farklı konaklama paketlerinden birisini tercih edebilecekleri gibi, Kubbeli Salonda’ki Sevgililer Günü çay saatine katılabilir; kristal çay bardakları, gümüş çatal bıçaklar ve aşk temalı zengin açık büfe ile İlham Gencer’in aşıklara özel çalacağı piyanosu eşliğinde başbaşa romantik dakikalar geçirebilirler.

Dileyen çiftlerse yüz yılı aşkın bir süredir nice aşıkların buluşma noktası Patisserie de Pera’dan kalp şeklindeki aşk makaronları ve cup keklerle aşklarını ifade etmenin en tatlı yolunu bulabilirler.

Başbaşa unutulmaz bir akşam geçirmek isteyen çiftler ise özel dekore edilmiş Agatha Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde Executive Chef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı, yemek sonrası bayanlara kırmızı bir gülün de hediye edileceği romantik bir akşam yemeği yiyebilirler.

Pera Palace’ta akşam yemekli konaklama paketi
Bu paketi tercih eden çifler, isteklerine göre Deluxe Pera mazaralı veya Deluxe Haliç manzaralı odalarda birer kadeh rose şampanya ve çikolata ile kaplanmış çilekler ile karşılanıp, Agatha Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek beş aşamalı akşam yemeğine katılabilir. Dileyen çiftler bu ayrıcalığı Pera Palace’ın zengin şarap kavından seçecekleri en özel şaraplarla zenginleştirebilirler. Çiftler konaklama ertesi sabahlarına, pakete dahil olan sabah kahvaltısı ile devam edebilirler. Deluxe Pera mazaralı oda fiyatı 365 Euro + KDV iken Deluxe Haliç manzaralı oda 415 Euro + KDV ile misafirlerin hizmetinde…

Yemeksiz konaklama paketi
Sevgililer Günü akşamını Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın romantik atmosferinde akşam yemeği almadan tercih eden konuklar için yarattığı özel pakette çiftler, Deluxe Pera manzaralı veya Deluxe Haliç manzaralı odalarda birer kadeh rose şampanya ve çikolata ile kaplanmış çilekler ile karşılanacaklar. Ertesi sabah ise pakete dahil olan sabah kahvaltısı ile günü karşılayabilirler. Deluxe Pera mazaralı oda 225 Euro+KDV, Deluxe Haliç manzaralı oda 275 Euro+KDV

*** Pera Palace Hotel, Jumeirah’da konaklayan tüm çiftlere Pera Spa by Spa Soul’da %20 indirim uygulanacaktır.

Agatha Restaurant’ta 14 Şubat Akşam Yemeği
14 Şubat Perşembe akşamı Agatha Restaurant’ın büyüleyici atmosferinde sunulacak olan canlı müzik eşliğindeki, şarap eşlemeli alınabilen beş aşamalı akşam yemeğinin çiftler için içecekler hariç, KDV dahil özel fiyatı 450 TL.

Sevgilisi ile birlikte unutulmaz anlar geçirmek isteyen herkes, Sevgililer Günü ruhuna uygun bir atmosfer ve birbirinden romantik seçeneklerin sunulduğu Pera Palace Hotel; Jumeirah’da rüya gibi bir gün geçirecek.

www.jumeirah.com

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT