Aşkınızı Kahvenize Yazın

Aşkınızı Kahvenize Yazın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkınızı Kahvenize Yazın

Akaretler’in yeni gözdesi Quppa Caffe 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftlere unutamayacakları keyifli bir sürpriz hazırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Sevgilinizle birlikte Latte’nizi içmeden önce Quppa’nın profesyonel baristaları sanatsal bir dokunuşla kahvenize kalp çizerek sevgilinizin adının baş harfini bu romantik kalbin içine hapsediyor.

Gelen tüm misafirlerin kendilerini evlerinde hissederek keyifli zamanların tadını çıkardıkları Akaretler’in yeni trend mekanı Quppa Caffe, 14 Şubat Günü’nde çiftlerin romantizmine Latte Art sürpriziyle şık bir dokunuş gerçekleştiriyor. Tüm çiftlerin o özel günde birbirlerine farklı ve unutulmaz jestler yapma hazırlığına şimdiden başladığı 14 Şubat Sevgililer Günü, Quppa Cafe’nin Latte Art sürpriziyle unutulmaz bir alternatife sahip oluyor. Ouppa’nın yetenekli baristalarının sanatsal dokunuşlarıyla hazırlanan Latte Art sunumu, Sevgililer Günü’nün romantizmi ikiye katlanıyor.

Kahve köpüğüne çizilen ve içerisinde çiftlerin isimlerinin baş harflerinin yer aldığı kalple ikram edilen Latte, çiftlerin 3.nesil kahve deneyiminin iddialı adresi Quppa Caffe’nin 14 Şubat’a özel hazırladığı Latte Art sürprizine, açık mutfak konseptiyle sunduğu birbirinden lezzetli taptaze lezzetler eşlik ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Quppa’nın samimi ve sıcak ortamında sevgilinizle geçireceğiniz romantizm dolu saatlerinizi keyifle yudumlayacağınız Latte Art’la hoş bir sevgililer günü anısına dönüştürebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT