‘Aşk’ınızın Gününü İoki’de Kutlayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ‘Aşk’ınızın Gününü İoki’de Kutlayın!

Kaliteli ve uygun fiyatlı sushi’leri ile kısa zamanda sushi severlerin müdavimi olduğu İoki, Sevgiler Günü akşamını unutulmaz hale getirmek için özel bir menü hazırladı!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 9, 2012

09.02.2012

Aşk’ınızın gününü İoki’de farklı lezzetlerle kutlayın!

Kaliteli ve uygun fiyatlı sushi’leri ile kısa zamanda sushi severlerin müdavimi olduğu İoki, Sevgiler Günü akşamını unutulmaz hale getirmek için özel bir menü hazırladı!

Geçtiğimiz haziran ayında İstinye’de açılan İoki, sushi severleri Sevgililer Günü’nde de unutmadı! Sushi’nin duayeni, ABD’nin ünlü restaurantı Benihana’nın usta aşçısı Keizo Okita’nın yarattığı birbirinden lezzetli tatlar ve spesiyaller ile müdavimlerini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de ağırlamaya hazırlanan İoki, bu anlamlı güne özel bir menü hazırladı.

Sushi’ye doymak isteyenler için hazırlanan bu menüde, başlangıçta lezzetli bir Miso Çorbası, Edamame ve Tori Karage sizleri bekliyor.

• Ana yemekte ise birbirinden lezzetli sushi nigiriler arasından 4 sushi nigiri ve sushi roll’lar arasından da iki kişi 5 roll veya tek kişi 3 roll seçenekleri yer alıyor.
• Özel Sevgililer Günü Tatlısı ile tamamlanacak olan yemeğinize bir şişe beyaz, kırmızı, roze şarap ya da bir şişe Sake eşlik edebilir.
• Sushi sevmeyenleri de unutmayan İoki, özel İoki teriyak, soslı bonfile ya da tavuk budu yanında sebzeli noodle seçeneklerini size sunuyor.

Sevgililer Günü menüsünün kişi başı fiyatı 140 TL.

Karides tempura, salatalık, acı ton balığı ve İoki sostan oluşan “İstanbul Ebi Roll”; etrafı kızarmış patateslerle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan sushi “Tornado” İoki’de tadabileceğiniz spesiyallerden sadece birkaçı…

Adres: Balabandere Cad. Poligon Mah. ABC Yolu No:105/C İstinye - İstanbul
Telefon: 0212 323 23 13
Web: www.ioki.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT