Asya lezzetlerinin sevilen adresi P.F. Chang’s, kendine has menüsüne eklediği Wok tavadan çıkan yeni tatları ile hem ruhunuza hem de midenize hitap edecek.
Asya lezzetlerini herkese sevdiren P.F. Chang's, geleneksel Asya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunduğu menüsüne kurucu ortağı Philip Chiang kreasyonundan ilham alarak yeni tatları ekledi.
"Wok'un nefesi" ile hayat bulan menüde 320 derecelik alevle ısıtılmış geleneksel wok tavasında pişirilen yemeklerin benzersiz tütsülenmiş ve karamelize tadı Chang's Chicken Lettuce Wraps, Flaming Red Wontos, Chili Shrimp And Tofu, Wok-Charred Beef, Spicy Chengdu Beef, Surf and Turf, Seasoned Garlic Prawns ve kokteyl olarak da Sake Sangria menüde yerlerini aldı. Sağlıklı ve besin değerini kaybetmeden özel tekniklerle hazırlanan yemekler günün her saatine ve Türk damak zevkine uygun olarak tasarlandı.
Vitamin Değerini Koruyan Menü
P.F. Chang's’in yeni menüsünde yer alan CHANG’S CHICKEN LETTUCE WRAPS Wok’ta hazırlanan tavuk parçaları ile yöresel tatların lezzetli buluşmasından oluşuyor. Çıtır pirinç çubukları üzerinde, kendi özel sosu eşliğinde göbek marul kapları ile tam bir lezzet şöleni. FLAMING RED WONTONS ise baharatın ve lezzetin mükemmel bir kombinasyonu olan tavuklu wonton’lar baharatlı kırmızı sos içinde, üzerine chili biber yağı, chili salça ezmesi
ve sarımsak gezdirilerek lezzet patlaması yaratıyor. CHILI SHRIMP AND TOFU, baharat ve karidesin muhteşem uyumundan oluşan bu yemekte yumuşak karides, hafif kızarmış tofu ve acı kırmızı biber sosu ile birlikte eşsiz bir başlangıç.
WOK-CHARRED BEEF, marine edilmiş dana dilimleri ve hafif közlenmiş sebzelerin; beyaz mantar, shiitake mantarları ve tatlı biberler ile karamelize edilmesiyle ortaya çıkan tatlı ve tütsülü kusursuz bir lezzet olarak dana eti sevenleri bekliyor. SPICY CHENGDU BEEF de yine et sevenler için kimyon, nane, domates ve sarı soğan ile harmanlanan, zengin baharatlarla marine edilmiş dana eti ve duyularınız için adeta bir şölen!
Ne yiyeceğine karar veremeyenler için ise, SURF AND TURF harika bir seçim. Çıtır karides ve antrikot; küp küp kesilmiş patates, kuşkonmaz ve shiitake mantarlarıyla tereyağlı glaze sosunda çevrilip servis ediliyor. SEASONED GARLIC PRAWNS karides severlerin favorisi olacak gibi gözüküyor. İkiye bölünmüş jumbo karidesler, sarımsaklı tereyağı, sotelenmiş domates ve chili biberleri ile harmanlanarak bohem bir lezzet yaratılmış. Bütün bu lezzetlerin yanında SAKE SANGRIA Sake, meyve suyu karışımı ve mandalina aromalı votkanın lezzetli harmonisiyle yemeğinize eşlik edecek.
P.F. Chang's in bu gizemli menüsünü denemek ve damak tadınızı yeniden şekillendirmek için Ataşehir Bulvar 216’ya bekliyoruz.