Ayın Lezzeti: Burgerlab Mushy

Ayın Lezzeti: Burgerlab Mushy

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ayın Lezzeti: Burgerlab Mushy

Her gün taze ve günlük olarak üretilen ekmeklerle yapılan Mushy, Ocak Ayı’na kadar tüm BurgerLab şubelerinde yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2016

Her ay geliştirdikleri özel burger tariflerini damak tadına düşkünlerle tanıştıran BurgerLab, 130 gr köfte ve özel mantar soslu Mushy’i, mantardan vazgeçemeyenlerle buluşturuyor. Her gün taze ve günlük olarak üretilen ekmeklerle yapılan Mushy, Ocak Ayı’na kadar tüm BurgerLab şubelerinde yer alıyor.

“İyi Et İyi Burger” mottosunu menüsüne ustalıkla yansıtan BurgerLab, doğru, dürüst besicilik ve bilinçli kesim ile elde edilen günlük hazırlanmış, dondurulmamış, katkı maddesi içermeyen etlerden hazırladığı burger köftesine sadece tuz ve karabiber ekliyor. İyi burgeri sosa bulanmadan, şatafatlı tabaklara devasa porsiyonlara ihtiyaç duymadan meraklılarına servis ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT