Babalar Günü En Güzel Nişantaşı Hardal’da Kutlanır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü En Güzel Nişantaşı Hardal’da Kutlanır

Bu yıl babanıza tatlı bir sürpriz yapmak için yorulmanıza gerek yok. Birbirinden farklı lezzetleri en iyi hizmet kalitesiyle sunan Hardal, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı brunch ile babanızı ve sizi çok sevindirecek…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 14, 2011

14.06.2011

Bu yıl babanıza tatlı bir sürpriz yapmak için yorulmanıza gerek yok. Birbirinden farklı lezzetleri en iyi hizmet kalitesiyle sunan Hardal, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı brunch ile babanızı ve sizi çok sevindirecek…

Hardal’ın kaliteli sunumu ve keyifli ortamında yapacağınız bu kahvaltı keyfi, babanız için çok özel bir hediye olacak. Babalar Günü’nde babalarıyla eğlenceli ve unutulmaz bir anı payamak için isteyenler için Hardal, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sunuyor.

Bu özel günde size ve babanıza özel olarak hazırlanan “Babalar Günü Brunch”ı ile güne Hardal ayrıcalığıyla başlayın. 19 Haziran Pazar günü 09.00 – 14.00 arasında gerçekleşecek Babalar Günü Brunch’ında “gurme peynirler”den “özel omletlere”, “el yapımı ekmek çeşitlerinden”, “özel çöreklere” kadar eşsiz seçenekler Hardal’ ın renkli ve hoş ortamında sizi bekliyor.

Hardal`dan Babalar Günü`ne özel lezzeti unutulmayacak eşsiz bir brunch keyfi; Babalar Günü`ne özel açık kahvaltı büfesi, fırın ürünleri, soğuk-sıcak büfe, salatalar, tatlı büfesi ve limitsiz içecekten oluşan zengin brunch sadece 35 TL!

Siz hayal edin, çok daha fazlası “Babalar Günü”nde, tüm babalar için Hardal’ın büyülü dünyasında gerçekleşsin!...

Adres: Teşvikiye Mah. Atiye Sok. No:7 Nişantaşı İstanbul
Telefon: 0212 219 73 23-24
Web: www.hardal.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT