Babalar Günü, Wyndham’da Yaşanır…

Babalar Günü, Wyndham’da Yaşanır…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü, Wyndham’da Yaşanır…

Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina, 15 Haziran Babalar Günü’nde, tüm babaları sevdikleri ile birlikte keyifli ve lezzetli bir brunch’a davet ediyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2014

Ayrıca konaklamalı paket ve Blue Harmony Spa’nın da özel indirim fırsatlarından yararlanarak Babalar Günü’nü en özel şekilde geçirmeye hazır mısınız?

15 Haziran Pazar günü Babalar Günü’nde, babanızla birlikte özel bir güne imza atmaya hazır mısınız? Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina’nın eşsiz menü seçenekleri, özel indirimleri ile farklı bir Anneler Günü yaşamaya şimdiden hazırlanın…

Remina Restaurant ve yemyeşil bahçesinde düzenlenecek brunch, 11.00- 15.00 saatleri arasında tüm babaları keyifli bir şölene bekliyor. Brunch'ta otelin ödüllü şefleri Türk ve Dünya mutfağının en güzel lezzetlerini babalar ve aileleri için servis edecek… Taze sıkılmış Detox içerikli sebze ve meyve sularından, barbekü sunumlarına kadar zengin ikramlarla sunulacağı brunch Babalar Gününe keyif katacak.

Babaları özel hediyelerle karşılayacak olan Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina, bu özel brunch fiyatını 70 TL olarak sunuyor.

Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel`de sürprizler bununla da sınırlı değil… Blue Harmony SPA da Babalar Günü’ne özel seçtiğimiz bakım ve masajlarda %30 indirim hediye ediyor. Masaj hediye çeklerinizi erken alarak babanıza hediye etmeyi unutmayın…

15 Haziran Pazar günü babanıza hediye edebileceğiniz Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel’in Babalar Günü bruch`ı dahil deluxe odalarda iki kişilik konaklama paketi 180€+ KDV. Konaklama paketine Shape Club açık ve kapalı havuz kullanımı Pazartesi sabah keyifli bir kahvaltı yer alıyor.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT