Babalar Gününde Lacivert’te Lezzetli Bir Buluşma

Babalar Gününde Lacivert’te Lezzetli Bir Buluşma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Gününde Lacivert’te Lezzetli Bir Buluşma

Boğaz kenarındaki terası ile keyifli kahvaltılara ev sahipliği yapan Lacivert, Babalar Gününde de zengin menüsü ile misafirlerini uzun bir yaz kahvaltısında ağırlamayı bekliyor...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2014

Bu Babalar Gününde de Lacivert, eşşiz boğaz manzarasında, farklı lezzetlerle tanışacağınız bir buluşma için sizleri bekliyor. Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi bu özel gün için misafirlerine Anadolu mutfağından özel lezzetler sunuyor. Lacivert’in hem manzarasının hem de tatlarının akıllarda kaldığı kahvaltı ritüeli, tüm babalar ve çocuklarını bekliyor.

Lacivert brunchlarının eşşiz lezzetleri arasında el emeği göz nuru, hamur işleri ve börek çeşitleri bulunuyor. Pekmezli çıtır simit, susamlı çatal, tereyağlı açma, kuzu etli muhacir böreği (Rumeli usulü), Bandırma lorlu börek (Ege Bölgesi), pırasalı börek (Balkanlar), Konya küflü peynirli, Ege otları böreği, Kanlıca mantarlı börek (Bolu), Antakya’dan katıklı ekmek, kaytaz böreği, semirsek ve sünme peynirli kol böreği tadabileceğiniz bu eşşiz lezzetlerden sadece birkaçı…

Konya’nın küflü peyniri, isli Çerkez peyniri, Giresun'un çökeleği, Erzurum'un civil'i, Kars'ın gravyeri, Erzincan ve İzmir'in tulumu, Denizli'nin yörük'ü, Manyas’ın kelle'si, Abaza peyniri, Edremit sepet peyniri, Edremit, Gemlik, Yalova çizik zeytini, Antalya halhali zeytini, Antep kırma zeytin, Bodrum kırma kalamatası da kahvaltınıza eşlik edecek yöresel peynir lezzetleri arasında yer alıyor.

Alışılmış kahvaltıların dışında alternatif arayanlara da Lacivert, farklı tadlar da sunuyor. Sarıulak zeytin piyazı (Tarsus), kaya koruğu turşusu ve nar ekşili Zahter (Antakya) salatasının yanı sıra Antakya’dan sıcak-soğuk humus, sahanda tuzlu yoğurtlu yumurta, cevizli biberli öçce ise sıcak sıcak tatmanız için hazırlanıyor.

Lacivert’in sunduğu alışılmışın dışında reçel çeşitleri de kahvaltı büfesinin vazgeçilmezlerinden; zeytin, bergamot, patlıcan, turunç, mandalina, gül, domates, ceviz, çıtır kabak, limon kabuğu, kekik ve incir reçelleri bunlardan bazıları. Afyon kaymağının eşlik ettiği en kıymetli yöre balları; Geven balı, Gürün ve Eğriçimen balı (Sivas), Toroslar'ın sedir balı (Mersin), Panor dağı balı (Bitlis), Yerkesik yaylası çam balı (Muğla) ise bal sevenlerin seçimini zorlaştıracak.

Kahvaltının finalini tatlı ile yapmak isteyenler için ise, Antakya’nın künefesi, tahinli kabak tatlısı, ceviz tatlısı, İzmir'in sıcak lokma tatlısı, lor tatlısı (Bandırma), karakuş tatlısı (Adana), kaymaçina (Kırklareli), Şam tatlısı, orman meyvalı su muhallebisi (Bursa), incir uyutması (Denizli), samsa (Akdeniz Bölgesi), hamsi köyü sütlacı, sunulan seçeneklerden sadece birkaçı. Ağzınızı tatlandıran bu alternatifler eşliğinde sevdiklerinizle beraber güzel bir güne başlangıç yapacaksınız.

Lacivert’in birbirinden lezzetli şerbetleri ise brunch’ın gözdelerinden. Yazın sıcaklığını hissettirdiği günlerde limonata, nevruz ve demirhindi, frenk inciri ve kuşburnu şerbetleri kahvaltı sofranıza serinlik katacak.

Babalar Gününe özel açık büfe brunch’ın fiyatı kişi başı 100TL.
(0-6 yaş ücretsiz, 7-12 arası %50 indirimlidir)

Rezervasyon için; 0216 413 37 53 -0216 413 42 24
www.lacivertrestaurant.com

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT