Babalar Günü’ne Özel Bir Kahvaltı

Babalar Günü’ne Özel Bir Kahvaltı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’ne Özel Bir Kahvaltı

Süper kahramanınız babanızla, ona özel muhteşem bir kahvaltıda kutlama...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2014

360East Moda, süper kahramanınız ile dolu dolu bir Pazar gününe birlikte başlamak ve günü erken yakalamak için Babalar Günü’ne özel bir kahvaltı sunuyor. Manzara ile keyif katılan, yok yok dedirterek iştah açan zengin bir serpme kahvaltıyla onlara kahramanımız olduklarını hatırlatmanın tam zamanı... 360East Moda, süper kahraman babaları 15 Haziran Pazar günü manzarayı lezzet ile birleştirdiği çizgide misafir ediyor.

360East Moda’da, süper kahraman babanızla süper bir pazar kahvaltısına hazır olun. Saat 10.00’dan itibaren Anadolu yakasının en güzel manzarasına karşı konumlanan 360East Moda, zengin serpme kahvaltısı ile babalar gününe nefis bir başlangıç yapıyor. Birlikte yapacağınız muhteşem kahvaltıya eşlik eden adalar manzarası ile keyiflenirken, tarihi İstanbul yarımadasının ve Haydarpaşa’nın göz kamaştırıcı manzarasında babanızı geçmişe götürebilirsiniz.

Babanızla paylaşımı simgeleyen serpme kahvaltınızda ise sizler için her detay düşünülüyor. Sağlıklı ve lezzetli tatlar bir arada bu güne özel hazırlanıyor. Kahvaltının ardından bir kahvenin veya günün ilerleyen saatlerinde ferahlatıcı bir kokteylin tadına ise doyum olmuyor.

Rezervasyon için;
360istanbul East
0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360
Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy / İstanbul
(DoubleTree by Hilton Moda Oteli, 12. kat)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT