Babalar Günü’nü Delimonti Lezzetleriyle Unutulmaz Kılın

Babalar Günü’nü Delimonti Lezzetleriyle Unutulmaz Kılın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’nü Delimonti Lezzetleriyle Unutulmaz Kılın

Delimonti, yöresel ürünlerle zenginleşen kahvaltısının yanı sıra öğle ve akşam yemekleri için de farklı alternatifleri misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2018

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, mevsimsel ve lezzetli seçenekleri ile Babalar Günü için en doğru adreslerden biri oluyor. Delimonti, yöresel ürünlerle zenginleşen kahvaltısının yanı sıra öğle ve akşam yemekleri için de farklı alternatifleri misafirlerine sunuyor.

Babalar Günü’ne lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyenler, Delimonti’nin domates, biber, zeytin, sucuk, pastırma ve yöresel peynir çeşitlerinin yanı sıra, çalma pekmez, bal kaymak ve doğal reçel seçeneklerinden oluşan benzersiz serpme kahvaltısını tercih edebiliyor. Sahanda yumurta ve şarküteri çeşitleri, muhlama, patatesli omlet ve katmer gibi ek lezzetlerle renklenen kahvaltı Delimonti’de keyifli bir deneyime dönüşüyor.

Öğle ve akşam yemekleri için ise taze ve renkli salatalar ve soğuk başlangıçlar, mevsimsel lezzetlerle yapılan zeytinyağlılar, sıcak paylaşımlar ve birbirinden lezzetli ana yemekler ağızları tatlandırıyor.

Babalar Günü’nü Delimonti’nin keyifli ambiyansı ve damak çatlatan lezzetleri ile kutlamak isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT