Babalar Günü’nün En Lezzetli Hali

Babalar Günü’nün En Lezzetli Hali

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Babalar Günü’nün En Lezzetli Hali

Divan Pastaneleri, Babalar Günü’nüne özel paketler hazırladı. Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan Babalar Günü Pasta’sının yanı sıra Babalara özel gurme hediye setleri de hazırlandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 10, 2020

Divan Pastaneleri, www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden tek tıkla sipariş verilebilen Babalara özel gurme hediye setleri hazırladı. Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan Babalar Günü Pasta’sının yanı sıra içerisinde çikolatadan kahve setlerine, hediyeliklerden tarif kitaplarına kadar çeşitli ve enfes ürünler ile özenle hazırlanan hediye setleri ile babasına ve baba adaylarına sevgisini hissettirmek isteyenlere köprü oluyor.

Divan Pastaneleri, Babalar Günü’nde duygularını en tatlı haliyle yansıtmak isteyenlere yardımcı oluyor. Babalar Günü’ne özel hazırlanan özel dekorlu, özel tarifli pasta ve birbirinden lezzetli Divan ürünleri tüm baba ve baba adaylarının gününü kutluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT