Backhaus Lezzetleri Göktürk’te…

Backhaus Lezzetleri Göktürk’te…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Backhaus Lezzetleri Göktürk’te…

Modern ve şık tasarımıyla Backhaus Göktürk şubesi, ekmeklerden pastalara, kuru pastalardan makaron ve yemek çeşitlerine kadar özenle hazırladığı bütün lezzetleri ile misafirlerini ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 2, 2016

Türkiye’nin en yenilikçi fırını Backhaus, yeni şubesini İstanbul Göktürk’te açtı. Modern ve şık tasarımıyla Backhaus Göktürk şubesi, ekmeklerden pastalara, kuru pastalardan makaron ve yemek çeşitlerine kadar özenle hazırladığı bütün lezzetleri ile misafirlerini ağırlıyor. Cumhuriyet Caddesi’nde 3M Migros’un hemen yanında olan Backhaus Göktürk şubesinde, açılışa özel kampanya kapsamında al-git siparişlerde çay 1TL, sabah 10.00’a kadar kahve ise 5TL olarak satışa sunuluyor.

Backhaus Göktürk şubesi dışarıda ve içeride yer alan oturma alanları ile kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi oluyor. Backhaus Göktürk şubesinde özel bir sepet içerisinde sunulan glutensiz ürünlere önceden sipariş vermeden anında taptaze ulaşılabiliyor. Backhaus glütensiz çeşitlerinde Glutensiz Muffin Kek, Glutensiz Ekmekler, Glutensiz Browni Cevizli Dilim Pasta, Glutensiz Tuzlu Kuru Pasta, Glutensiz Tatlı Kuru Pasta, Glutensiz Yaş Pasta bulunuyor. Huzurlu bir atmosfer yaratan Backhaus Göktürk şubesi, misafirlerine özel otopark alanı da sağlıyor.

Backhaus, yulaflı, tahıllı, ekşi mayalı, çok tahıllı olmak üzere geniş ekmek seçenekleri, özel tasarımlı pastaları, iştah açan yemekleri ve geniş çeşitte glütensiz ürünleri ile lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Her gün özenle ve taze olarak hazırlanan Backhaus spesiyallerine online sipariş seçeneği ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. www.backhaus.com.tr adresinden verilen ilk siparişe % 20 indirim yapılıyor. Web sitesinde özel tasarımlı kutlama pastalarından glütensiz ürünlere kadar bütün Backhaus lezzetlerinin siparişi verilebiliyor.

Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Backhaus, ürünlerini her gün taze üreterek tüm şubelerine aynı gün ulaştırıyor.

www.backhaus.com.tr
https://www.facebook.com/backhaustr
https://twitter.com/Backhaus_TR
http://instagram.com/backhaus_TR
WhatsApp:+905354902323

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT