Bağdat Caddesi Aradığı Lezzete Grandma ile Kavuşuyor

Bağdat Caddesi Aradığı Lezzete Grandma ile Kavuşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bağdat Caddesi Aradığı Lezzete Grandma ile Kavuşuyor

En özel reçeteleri en doğal ürünlerle hazırlayan ve kendisine geniş bir müdavim kitlesi yaratan Grandma, yepyeni lezzetlerini Bağdat Caddesi’nde açılan en büyük şubesiyle sevenleriyle buluşturmaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 11, 2018

Geniş menüsüyle dikkat çeken Grandma dopdolu ve doğal ürünlerle oluşturulan leziz kahvaltılarıyla Anadolu Yakası’nı renklendiriyor. Sıcak ve soğuk alternatifli mevsime göre değişen öğle yemeği menüleriyle farklı zevklere hitap eden mekan, gün içinde azalan enerjileri leziz yemekleriyle hareketlendiriyor. Uzun zamandır menüde bulunan vegan ve vejeteryan sebze salataları da öğle yemeğini hafif bir şekilde tamamlamak isteyenler için ideal.

Akşam menülerinde de farklı seçenekler sunan Grandma yine doğal ve mevsime göre değişen lezzetleri içinde barındırıyor. Çıtır nohutlu sebzeli kase, limonlu tavuk kase, şiş köfte kase gibi ana yemeklerin yanında antioksidan taze ıspanak salatası, otlu tulum peynirli salata, şişte kalamar salatası menünün öne çıkan lezzetlerinden.

Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan doyurucu Grandma ekmekleri de yemeklere eşlik ederken take away seçeneğiyle evdeki sofralara da lezzet katabiliyor. Specialty Grandpa kahvesiyle de meraklılarını sevindiren mekan, ekmek gibi take away kahve hizmeti de veriyor.

Aydınlık ve ferah yapısını bahçesiyle tamamlayan Grandma, huzurlu ve nefes alınabilir ortamına herkesi davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT