Bahar Menüsü Yeni Mevsimler Lezzetleri ile Keşfe Hazır

Bahar Menüsü Yeni Mevsimler Lezzetleri ile Keşfe Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bahar Menüsü Yeni Mevsimler Lezzetleri ile Keşfe Hazır

BAHAR MENÜSÜ YENİ MEVSİMSEL LEZZETLERİ İLE KEŞFE HAZIR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2018

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından lezzetleri, modern ve yaratıcı sunumlarla birleştirerek sunan La Petite Maison, menüsüne bahara özel yepyeni lezzetler ekledi.

Hafif ve sağlıklı bir pişirme tarzı ile en taze içeriklerin kullanıldığı La Petite Maison mutfağı, bahar ayları için mevsimsel malzemelerden yola çıkarak yarattığı yeni lezzetleri ile misafirlerine benzersiz bir ziyafet yaşatıyor.

“Ton Balığı Carpaccio” ile enfes bir başlangıç sunan bahar menüsüne, misafirlerin favorilerinden olan “Arpacık soğanı ve keçi peyniri ile kuşkonmaz” tekrar eklendi. Menüde yeni başlangıçlar arasında “Provence bölgesine özgü taze baharatlarla hazırlanan ahtapot ızgara” da bulunuyor. “Taze ot ve zeytinyağı sosu ile ızgara ıstakoz” da yeni bahar menüsünün iddialı lezzetlerinden.

La Petite Maison Executive Şefi Moreno Polverini’nin hazırladığı menünün yeni mevsimsel tabaklarından biri de “Vierge soslu kabak çiçeği ile ızgara ton balığı”...Menüde ayrıca baharın gelişini karşılayan“Bakla ve bezelye” garnitür tabağı da yer alıyor. Bahar menüsünün tatlısı ise bir Fransız lezzeti olan “KumkatlıRum Baba”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT