Baharın Tadı KFC ile Çıkacak!

Baharın Tadı KFC ile Çıkacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Baharın Tadı KFC ile Çıkacak!

KFC Türkiye, rengarenk ve enerjik bir tasarıma sahip iki kişilik Bahar Kovası’yla tavuk severlere 8 kanat, 6 hotshot, 8 kemiksiz çıtır, 2 biscuit ve 2 kola sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2017

KFC Türkiye, enerji yükseltecek capcanlı bir kampanyayı tavuk severlerle buluşturuyor. Yeni KFC Bahar Kovası, çeşidi bol içeriğiyle iki kişiyi tıka basa doyururken, bir dizi bahar etkinliğinde de yanınızda olacak

KFC Türkiye, kış soğuklarının geride kaldığı bu günlerde, 11 gizli baharatı ve yüzde 100 gerçek tavuk etiyle usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli tavuğunu, baharın enerjisiyle birleştiriyor. Yepyeni bir kampanya hazırlayan KFC Türkiye, rengarenk ve enerjik bir tasarıma sahip iki kişilik Bahar Kovası’yla tavuk severlere 8 kanat, 6 hotshot, 8 kemiksiz çıtır, 2 biscuit ve 2 kola sunuyor.

Nisanda satışa çıkacak Bahar Kovası ile KFC, baharda evlerine sığamayan, dışarı çıkıp güneşle buluşmak için sahillere inen, piknik yapan, kısaca doğayla buluşmak isteyen herkesi parmak ısırtan tavuklarını yemeye bekliyor. Temmuz ayına kadar satışta kalacak iki kişilik KFC Bahar Kova’sı, 36 liradan satılıyor.

PİKNİK SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, kovanın bahar aylarını yansıtan farklı tasarımıyla dikkat çektiğini belirterek, “Bahar Kovası’nı hazırlarken, müşterilerimizin sesini dinledik ve onların içindeki enerjiyi yansıtmaya çalıştık. Bahar aylarının tüm enerjisini yaşatan tasarımıyla, temmuz ayına kadar devam edecek olan Bahar Kovası kampanyamız kapsamında önümüzdeki dönemde bir dizi etkinlik de düzenleyeceğiz. Özellikle baharla birlikte zenginleşen sokak ruhunu yaşatacak, müşterilerimizin doğayla bir araya geldikleri noktalarda onları KFC’nin enfes tavuğuyla buluşturacak sürprizler yapmayı planlıyoruz. Kovamızla birlikte ayrıca piknik sofralarını ısıtacak özel sürpriz hediyelerimiz de olacak” diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT