Baklava Üstü Kaymaklı Maraş Dondurması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Baklava Üstü Kaymaklı Maraş Dondurması

Yazın en güzel serinliği, renk renk meyveli dondurmalar kuşkusuz… Kimi zaman külahta, kimi zaman kaplarda, kimi zaman da nefis tatlıların yanında yenen bu özel tatları, babanızla paylaşmaya ne dersiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2011

09.06.2011

Yazın en güzel serinliği, renk renk meyveli dondurmalar kuşkusuz… Kimi zaman külahta, kimi zaman kaplarda, kimi zaman da nefis tatlıların yanında yenen bu özel tatları, babanızla paylaşmaya ne dersiniz?

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, her hali ayrı bir lezzet, ayrı bir mutluluk olan dondurmayı babanızla yemenin keyfini yaşatıyor. Dövme Maraş özelliği ve Ahir Dağlarında yetişen keçi sütü ile farklı bir lezzete dönüşen Güllüoğlu’nun dondurmaları, sıcak yaz günlerinin serin tatlısı oluyor. Nejat Güllü, baklavaya “hayır” diyemeyen babalara, baklava üzerinde kaymaklı dondurma keyfini tavsiye ediyor.

Bu Babalar Günü’nde babanıza tatlı bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Yaz sıcaklarının kendini gösterdiği bu günlerde, babanızla tatlı ve lezzetli bir anı paylaşmak, belki de ona vereceğiniz en güzel hediye olacak. Birbirinden farklı tam 28 çeşit dondurmanın bulunduğu Nejat Güllü’nün Güllüoğlu şubeleri, bu babalar gününde babası ile tatlı ve serin bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor.

Tüm malzemeleri özenle seçilen ve hafifliği ile dikkat çeken Güllüoğlu dondurmaları, dövme Maraş özelliği ve Ahir Dağı yaylalarında yetişen keçilerin sütü, bu dağlardan elde edilen salebin aroması ile bir lezzet şöleni yaşatıyor. Nejat Güllü’nün Kahramanmaraş’taki modern tesislerinde üretilen Güllüoğlu dondurmaları, baklava ve kadayıf ile lezzeti katlıyor. Baklava ustası Nejat Güllü, baklavaya “hayır” diyemeyen babalara baklava üzerinde kaymaklı dondurma keyfini tavsiye ediyor. Tek dondurmayı tercih edenlere ise Antep fıstıklı dondurmayı öneriyor.

Babalar Günü’nde Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda kavunludan bademliye, böğürtlenliden çikolataya, çilek, limon ve kaymaklıya kadar farklı lezzetlerin bir arada bulunduğu hazır dondurmaların yanı sıra babanızın sevdiği çeşitleri bir araya getirerek ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Her yaşa ve damağa uygun olan Baklavacı Güllüoğlu dondurmaları, katkı maddesi içermiyor. Sırrı Kahramanmaraş’ın eşsiz dondurmasında gizli olan Güllüoğlu Dondurmaları, yaylalarda keven, kekik ve yabani orkide çiçekleriyle beslenen keçi sütü ve gerçek salebin şekerle buluşmasından oluşuyor. En taze mevsim meyvelerinin kullanıldığı Güllüoğlu dondurmaları sıcakla mücadelenin adresi, yaz mevsiminin favori lezzeti oluyor.

Güllüoğlu şubelerinde ya da siparişe uygun olarak üretilen Nejat Güllü dondurmaları ve Baklavacı Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

Güllüoğlu Baklavaları Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT