Barba Teknesi ile Artık Boğaz’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Barba Teknesi ile Artık Boğaz’da!

Nişantaşı ’ndaki Barba Meyhane, Teknesi ile zengin ve kendine özgü mönüsüyle meyhane keyfini sizler için İstanbul Boğazı' na taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 8, 2012

07.06.2012

Nişantaşı ’ndaki Barba Meyhane, Teknesi ile zengin ve kendine özgü mönüsüyle meyhane keyfini sizler için İstanbul Boğazı' na taşıyor.

1928 yılında Cide’ de Tekel’ in hizmetine verilmek üzere yapılan Barba Teknesi, sizlerin hizmetine sunabilmek ve tarihi yaşatmak için yenilenmiş yüzüyle, artık yeni hayatında uzun sohbetlerin, doyumsuz lezzetlerin ve keyifli insanların adresi olacak. Barba Teknesi kendine özgü balık spesiyalleri ve mezelerden oluşan zengin mönüsüyle, yaz aylarında sizleri teknesinde ağırlamaya davet ediyor.

Hakan Oskay’ ın özel tariflerinin olduğu mönüde meze seçenekleri arasında yer alan “Barba Ezme”, “Ege Ot Kavurması”, “Barba Lokum”, ara sıcaklardan “Sahanaki”, “Kalamar Sandal”, “Barba Börek”, “muhteşem karides salatası” ve ana yemeklerden “Asma Yaprağında Kalkan Tandır”, “Barba Hamsi ”, “Kağıtta Minekop” ve özel soslu buğulama çeşitleri ile Barba Teknesi konuklarına lezzet şöleni sunuyor.

Boğazın eşsiz manzarası ile birlikte bu özel tatları tatmanız için Barba Teknesi sizleri ağırlıyor olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT