Bayram sofraları Domino’s’la şenleniyor

Bayram sofraları Domino’s’la şenleniyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram sofraları Domino’s’la şenleniyor

1 Orta Boy pizza fiyatına, 3 Orta Boy pizza sipariş ederek, eve siparişte cazip fiyatlarla doyasıya pizza keyfi yaşamanın tadını çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 25, 2020

Mükellef bir bayram sofrası kuran “Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s, tüketicilerin güvenli alışveriş deneyimiyle, evlerinden hiç çıkmadan, enfes lezzetlere ulaşmalarını sağlıyor. Başta çocuklar olmak üzere tüm aileyi mutlu edecek olan Domino’s lezzetleri en cazip fiyatlarla sunulurken, doyasıya pizza keyfi yaşamak isteyenler 1 Orta Boy fiyatına 3 Orta Boy pizza alarak bayram neşesine neşe katıyor.

“Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s, bayram tatiline pizzayla neşe katmak isteyen lezzet severler için mükellef bir sofra kuruyor. www.dominos.com.tr adresinden Domino’s mobil uygulamasını cep telefonlarına indiren ve Ye-Kazan’a üye olanların bayram coşkusu, her siparişte kazandıran fırsatlarla daha da artıyor.

Bayram boyunca Domino’s’un enfes lezzetleriyle sofralarını donatmak isteyenler, 1 Orta Boy pizza fiyatına, 3 Orta Boy pizza sipariş ederek, eve siparişte cazip fiyatlarla doyasıya pizza keyfi yaşamanın tadını çıkarıyor.

Sen #Evde Kal, lezzetler güvenle gelsin!
Domino’s Sofrası’nın leziz pizzalarının yanı sıra çeşit çeşit Ekmek Arası ve Dürümos’larla zenginleşen bayram sofraları, hem yetişkinleri hem de çocukları mutlu ediyor. Online sipariş kolaylığıyla tüketicilerin kapısına gelen Domino’s lezzetleri, Temassız Teslimat güvencesiyle pizza severlerin sağlık ve iç huzuruyla en sevdikleri lezzetlere ulaşmalarını sağlıyor.

Domino’s fırınında 245 derecede piştikten sonra el değmeden paketlenen ürünler, kutuyu ilk siz açın diye özel olarak etiketlenerek, temassız teslimatla kapınıza getiriliyor. Bayram sofralarını Domino’s Sofrası’na çeviren lezzet severler, yeni ve güvenli alışveriş deneyimiyle bayramı evlerinde, neşe içinde geçiriyor.

Unutmayın, Mahallenin Pizzacısı Domino’s haftasonu ve Bayram’da da eve servis hizmetiyle sizin için çalışmaya devam ediyor. Güvenle, Sağlıkla, Afiyetle!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT