Bayram Sofraları Hem Lezzetli Hem Sağlıklı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayram Sofraları Hem Lezzetli Hem Sağlıklı

Lezita’nın göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi, bayram sofralarını donatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2013

Lezita’nın göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi, bayram sofralarını donatıyor. Masajlama yöntemiyle terbiye edildiğinden evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmadan pratik bir şekilde hazırlanan seri, 11 Ayın Sultanı Ramazan’dan sonra hafif ve sağlıklı beslenmek isteyenler için çok ideal beş farklı ürün seçeneği sunuyor.

Lezita, Ramazan ayı sonrasında lezzetli ve sağlıklı sofralar kurmak isteyenlere Lezzeti Ala Serisi’ni sunuyor. Seride yer alan her biri birbirinden lezzetli Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Bonfile ve Lezzeti Ala İnce Göğüs çeşitleri, ağızlarda lokum gibi dağılırken, bayram sofralarına sağlıklı bir lezzet keyfi katıyor.

Lezita Lezzeti Ala piliçleri Ramazan Bayramı’nın bereketi
Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünler, masajlama yöntemiyle pilicin her zerresine temas edecek şekilde marine edildiğinden, evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmuyor. Marine işlemi, en son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden gerçekleştiriliyor, bu da hem zahmetten kurtarıyar hem de misafirlerin bol olduğu kalabalık bayram sofraları için kısa sürede çözüm sunuyor. Lezita, Lezzeti Ala Serisi’ndeki tüm ürünler ister tavada ister fırında ister ızgarada yumuşaklığını kaybetmeden, her damağa ve menüye uygun lezzette pişirilebiliyor.

Sağlıklı ve doğal ürünlerle terbiyeleniyor, lokum gibi bir lezzete dönüşüyor
Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünlerin terbiyesi için yoğurt, elma suyu ve elma sirkesi kullanılıyor. Genelde çok fazla tercih edilmeyen göğüs eti, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir lezzet kıvamına dönüşüyor. Kolayca hazırlanan ürünler, her damak tadına uygun şekilde pişirilip, sunularak bayram sofralarını süslüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT