Bayramın En Tatlıları Bolulu Hasan Usta’dan

Bayramın En Tatlıları Bolulu Hasan Usta’dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramın En Tatlıları Bolulu Hasan Usta’dan

Bolulu Hasan Usta ise özel yapım leziz çikolataları ve lokumları ile sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bayramlarda mutluluğunuza mutluluk katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 28, 2016

Birbirinden lezzetli çikolatalar ve fıstıklı lokumlar

Bayramlarda gelen misafirlere ikramda bulunmak, gidilen misafirliklere hediye götürmek alışılagelmiş geleneklerimiz arasında yer alıyor. Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, tüm ailelerin bir araya geldiği bayramlarda birbirinden lezzetli çikolataları ve lokumları ile yine ağızları tatlandırmaya devam ediyor.

Herkesin bayram ziyaretlerinde tatlı yiyip tatlı konuşmak, sevdiklerine ikramda bulunmak ve ziyarete giderken götürmek için tercihi birbirinden lezzetli çikolatalar ve lokumlar oluyor. Bolulu Hasan Usta ise özel yapım leziz çikolataları ve lokumları ile sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bayramlarda mutluluğunuza mutluluk katıyor.

Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta’nın portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgulu çikolataları tadı ve kokusu ile herkesi büyülerken taze kavrulmuş fıstıklı lokumları da damakları şenlendiriyor.

www.bhu.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT