Bayramın Tadını Çintemani Restaurant’ta Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramın Tadını Çintemani Restaurant’ta Çıkarın

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, Ramazan Bayramı’nda sevdikleriyle keyifli bir yemekte bir araya gelmek isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 25, 2011

25.08.2011

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, Ramazan Bayramı’nda sevdikleriyle keyifli bir yemekte bir araya gelmek isteyenleri bekliyor. Boğaz manzarasına sahip Çintemani Restaurant’ta bayramı, yiyecek-içecek ekibinin mevsimine göre hazırladığı lezzetlerle tatlandırabilirsiniz.

The Ritz-Carlton, İstanbul’da bulunan Çintemani Restaurant, farklı tariflerle hazırlanmış yemekleri ve mevsime uygun menüleriyle, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerini değişik tatlarla tanıştırmak isteyenler için ideal. 90 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Çintemani Restaurant, lezzetleriyle olduğu kadar Boğaz manzarasıyla da buluşmalara keyif katıyor.

Çintemani Restaurant’ın geniş menüsünde geleneksel tatlardan, en yeni tariflere kadar birçok seçenek bulunuyor. Spesiyaller ise farklı pişirme teknikleri ve mutfak metotları kullanılarak hazırlanıyor.

Çintemani Restaurant, İstanbul’un tarihi yapısı ve zengin kültürel dokusunun merkezinde, ailenizle ya da dostlarınızla unutamayacağınız bir bayram buluşması yaşamak için ayrıcalıklı atmosferiyle sizleri bekliyor.

Adres: Askerocagi Cad. No: 15 Süzer Plaza, Elmadağ, 34367 İstanbul
Telefon: 0212 334 41 88
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT