Bayramınız Çok Tatlı Geçecek

Bayramınız Çok Tatlı Geçecek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bayramınız Çok Tatlı Geçecek

Tüm Cakes&Bakes’lerde bulabileceğiniz hem hafif hem lezzetli cheesecake çeşitleriyle ikramlarınıza fark katabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 28, 2016

Cakes&Bakes’in cheesecake’leriyle bayramınız çok tatlı geçecek

BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, Ramazan Bayramı’nda şerbetli tatlılara alternatif bir lezzet öneriyor: Cheesecake… Tüm Cakes&Bakes’lerde bulabileceğiniz hem hafif hem lezzetli cheesecake çeşitleriyle ikramlarınıza fark katabilirsiniz. İsterseniz Cakes&Bakes’lere gelip kahvenizi yudumlarken cheesecake’in bambaşka bir halini de keşfedebilirsiniz.

Sıcacık kahveleri ve farklı tatlarıyla keyifli molaların adresi Cakes&Bakes, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şerbetli tatlılara alternatif bir ikram yapmak isteyenlere cheesecake’i öneriyor. Cakes&Bakes, cheesecake tutkunlarına karamelli, frambuazlı, limonlu gibi birçok çeşidi bir arada sunuyor. Cakes&Bakes şeflerinin maharetli ellerinden çıkan ve mascarpone peyniri kullanılarak hazırlanan Devil’s Cheesecake’te mutlaka denenmesi gereken çeşitlerden… Bu lezzetli cheesecake’leri ister tüm Cakes&Bakes’lerde bir kahve eşliğinde tadabilir, ister evinizde misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Cakes&Bakes Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda, İstanbul Fenerbahçe ve Bostancı BP benzin istasyonlarında misafirlerini bekliyor. Cakes&Bakes, yurt dışında Tunus Makedonya, Salalah ve Medine’de hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT