Begova Çorbası ile Kış Aylarında Zinde Kalın

Begova Çorbası ile Kış Aylarında Zinde Kalın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Begova Çorbası ile Kış Aylarında Zinde Kalın

Wish More Hotel Istanbul Şubat ayına özel olarak Begova Çorbası’nı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2019

Wish More Hotel Istanbul, Şubat menüsünde misafirlerinin beğenisine sunduğu Begova Çorbası ile lezzet tutkunlarının içini ısıtıyor. Beş yıldızlı otelin maharetli aşçıları tarafından özenle hazırlanan Boşnak mutfağının geleneksel çorbası Begova, tavuk ve mevsim sebzelerinden oluşan içeriğiyle soğuk kış aylarında zinde kalmak isteyen misafirlere sağlıklı bir besin sunarken, özel hazırlanış şekli ve benzersiz tadıyla damakları şenlendiriyor.

Her mevsimde birbirinden özel tariflerle lezzet tutkunlarını sevindiren Wish More Hotel Istanbul, soğuk kış aylarında misafirlerinin içini ısıtacak enfes bir çorba sunuyor. Wish More Hotel Istanbul’un Şubat ayı menüsünde lezzet tutkunlarının beğenisine sunulan Begova Çorbası, tavuk ve çok çeşitli sebzelerden oluşan içeriğiyle soğuk kış aylarında zinde kalmak, farklı protein ve vitaminler alarak bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen misafirler için özel olarak hazırlandı.

Boşnak mutfağının geleneksel yemekleri arasında sofrada ilk olarak ikram edilen lezzetlerden biri olan Begova Çorbası, Wish More Hotel Istanbul’un Türkiye ve dünya mutfaklarından en leziz tatları sunan maharetleri şefleri tarafından farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyen misafirler için özenle hazırlandı.

Tavuk ve sebzelerle pişirilen klasik çorbalardan farklı olarak, kendine has pişirme tekniği ve terbiyesi ile dikkat çeken Begova Çorbası, yalnızca soğuk kış aylarında içinizi ısıtmakla kalmıyor, benzersiz tadı ve enfes kıvamıyla Wish More misafirlerini adeta Balkan mutfağında keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Wish More Hotel Istanbul Begova Çorbası’nı zengin içerikli menüsüne dahil ederek, lezzet tutkunlarını her yerde deneyimleyemeyecekleri benzersiz bir ziyafete davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT