Beyoğlu'nun Tarihi Mekanı '1924' Müdavimlerini Ağırlıyor

Beyoğlu'nun Tarihi Mekanı '1924' Müdavimlerini Ağırlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Beyoğlu'nun Tarihi Mekanı '1924' Müdavimlerini Ağırlıyor

Geçmişten bugüne sanatçıların, yazarların, şairlerin ve aydınların değişilmez mekanı olan 1924, tarihi binasındaki büyülü atmosferine tüm İstanbulluları davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 24, 2016

Beyoğlu'nun eski görkemli günlerinde yaşayan, klasik Rejans atmosferini yansıtan 1924; içindeki tarihi kokusu ve her köşesine yerleşmiş anılarıyla müdavimlerini ağırlıyor.

360 Entertainment Group tarafından tarihi atmosferi bozulmadan hayata geçirilen İstanbul ile özdeş mekan, 1920'lerden günümüze İstanbul klasikleri arasında önemli bir yer tutuyor. 1924, gümüş şamdanları, o yıllara ait çatal bıçak takımları, klasik haline gelmiş dokusu ve tarihi atmosferiyle geçmişi geleceğe taşımaya hazırlanırken usta şefler tarafından hazırlanan "Doğu Avrupa" mutfağı, damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor. 1924, özel aksesuarları, yemek esnasında piyano, arp/akordiyon dinletileri ve benzersiz dokusuyla İstanbul'da Rus kültürünü yaşatıyor.

Başta modern Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dönemin ajanlarından Mata Hari, ünlü oyuncu Greta Garbo, yazar Agatha Christie ve İspanya Kralı gibi pek çok tanınmış simanın tercih ettiği Rus restoranı, eski kimliği ve yenilenmiş mimarisi ile aynı yerinde hizmet veriyor.

Şöhretli ve geleneksel hale gelmiş mekanı tekrar müdavimleriyle buluşturan 360 Group,tarihi değerlere sahip çıkarak, İstanbullulara özledikleri ve bekledikleri bir restoranı tekrar kazandırıyor.

Geçmişten bugüne sanatçıların, yazarların, şairlerin ve aydınların değişilmez mekanı olan 1924, tarihi binasındaki büyülü atmosferine tüm İstanbulluları davet ediyor.

Adres: İstiklal Cad. Olivya Geçidi no:7/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul
Tel: 0212 243 8 360 / 361
GSM: 530 896 0 360

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT