BigChefs’te Müzikli Günler

BigChefs’te Müzikli Günler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri BigChefs’te Müzikli Günler

“Mutlu misafir” ilkesiyle hareket eden BigChefs, canlı caz dinletileri ile misafirlerinin mutlu anlarını çoğaltıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2019

Türkiye’nin önde gelen cafe-brasserie zincir markası BigChefs, fark yaratan lezzetlerinin yanında sunduğu yeniliklerle de misafirlerine özel deneyimler yaşatıyor. “Mutlu misafir” ilkesiyle hareket eden BigChefs, Fenerbahçe şubesinde cumartesi akşamlarını DJ performansı ile renklendirirken, Bahçeşehir’de Pazar kahvaltılarına eşlik eden canlı caz dinletileri ile misafirlerinin mutlu anlarını çoğaltıyor.

Geleneksel tatları dünya mutfağıyla harmanladığı özgün lezzetleriyle, bulunduğu tüm lokasyonlarda vazgeçilmez bir buluşma noktasına dönüşen BigChefs, misafirlerine yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Fenerbahçe BigChefs’te düzenlenen Happy Hour’lara DJ Ogün Dalka seçtiği parçalarla keyif ve coşku katarken, Bahçeşehir BigChefs’te ise Pazar kahvaltılarına canlı caz performansları eşlik ediyor.

Aslında eski bir köşk olan Fenerbahçe BigChefs’in, samimi ve sıcak ortamı, her cumartesi DJ Ogün Dalka’nın seçtiği müziklerle daha da cazibe kazanıyor. Saat 16:00 -19:00 gerçekleşen Happy Hour’larda misafirlere tüm atıştırmalıklar ve kokteyllerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Tatlarıyla olduğu kadar sunumlarıyla da iştah kabartan atıştırmalıklar arasında, mini hamburger ve çıtır tavuk menüleri dikkat çekiyor. Akşamüzeri yenen atıştırmalıklar, açlığı yatıştırırken doyurucu bir akşam yemeği yerine de geçiyor. BigChefs’e özel lezzetlerle dost sohbetleri doyumsuz bir hal alırken, ortamın enerjisi müziğin ritmiyle yükseliyor. Fenerbahçe BigChefs, cumartesi günleri Anadolu Yakası’nın değişmeyen buluşma adresi olarak hafta sonu planlarında yerini alıyor.

Caz Müzik Eşliğinde, Doyumsuz Brunch Keyfi
Misafirlerini günün her saatinde farklı ve özgün lezzetlerle karşılayan BigChefs, zengin kahvaltı menüsüyle de farklı damak zevklerine hitap ediyor. Kahvaltı seçenekleri arasında, glutensiz kahvaltı, serpme ve sacda kahvaltı gibi hem klasik hem de hem de hafif ve sağlıklı seçenekler yer alıyor. Çay, kahve çeşitlerinin yanı sıra taze ev yapımı içecekler ve smoothie’ler de beğenilen içecekler arasında öne çıkıyor. Pazar brunchlarının vazgeçilmez adresi olan BigChefs, sunduğu özel tatların yanında canlı müzikle de misafirlerinin kahvaltı keyfine renk katıyor. Bahçehir BigChefs’te, Şubat ayıyla birlikte her Pazar saat 11:00-13:00 arasında gerçekleşecek canlı caz performanslarına, gitarist Erkan Zeki Ar ve solist Melisa Karakurt eşlik ediyor. Yeni bir haftanın hemen öncesinde, canlı müzik eşliğinde yapılan Pazar kahvaltıları, haftaya zinde ve yenilenmiş olarak başlanmasını sağlıyor.

“Mutlu misafir” ilkesini benimseyen BigChefs, her iki şubede başlattığı yeni uygulamalarla misafirlerinin hem damaklarında hem de zihinlerinde unutulmaz tatlar bırakırken, güler yüzlü ekibi ve servis kalitesiyle de farkını hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT