BigChefs’ten Kışa Çok Yakışan Bir Tatlı: Armutlu Çikolatalı Tart

BigChefs’ten Kışa Çok Yakışan Bir Tatlı: Armutlu Çikolatalı Tart

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri BigChefs’ten Kışa Çok Yakışan Bir Tatlı: Armutlu Çikolatalı Tart

Sıcak buluşmalara ev sahipliği yapan BigChefs, gün içerisinde tatlı bir mola vermek isteyenleri ev yapımı tadında lezzetler ile karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 7, 2019

Kış menüsünün öne çıkan tatlarından biri olan Armutlu Çikolatalı Tart, ağızda dağılan hamuru ve içerisindeki yoğun çikolata tadı ile tadına doyulmaz bir lezzet sunuyor. Kış aylarına çok yakışan bu tatlı armut çikolata ve vanilyayı birleştiren özel tarifi ile tatlıseverlerin favorisi olacak.

Hem kahve ve çayların yanında tatlı bir mola vermek, hem de keyifle yenen güzel bir yemeği tatlıyla taçlandırmak isteyenlerin vazgeçilmez durağı olan BigChefs, kış menüsünde yer verdiği özel tatlılar ile her çatalda ayrı bir mutluluk yaşatıyor. Kış aylarının öne çıkan tatlarından biri olan Armutlu Çikolatalı Tart, lezzeti kadar sunumuyla da dikkat çekiyor.

Kıtır kıtır tart hamuru üzerinde yer alan yumuşak çikolata ve mis kokulu armutlar ile hazırlanan Armutlu Çikolatalı Tart, ev yapımı tadında lezzeti ile damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Armutla çikolatanın uyumu ile baş döndüren bir lezzete imza atan bu tatlı, ağızda dağılan hamuruyla iştah açıyor. Mis gibi kokusu, kıvamı ve gözlere hitap eden sunumuyla damakları şenlendiren bu özel tartın son dokunuşları ise üzerine dökülen vanilyalı sos ve bir top vanilyalı dondurma ile yapılıyor.

Türk mutfağının geçmişten bugüne gelen mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan BigChefs, menüsünde yer verdiği birbirinden özel tatlar ve ev sıcaklığındaki dekorasyonuyla keyifli zamanlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT