‘Bir Divan Masalı’ Divan Pastaneleri’nde

‘Bir Divan Masalı’ Divan Pastaneleri’nde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ‘Bir Divan Masalı’ Divan Pastaneleri’nde

Yeni yılda sevdiklerini masalların büyülü yolculuğuna çıkarmak isteyenlere özel tasarlanan “Gizemli Yolculuk”, “Büyülü Rüya”, “Sihirli Gece”, “Kristal Düşler” ve “Harikalar Diyarı” konseptleri ‘“Bir Divan Masalı”nı yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2019

Divan Pastaneleri, yeni yılı masallar ülkesinde karşılamaya davet ediyor. Yeni yılda sevdiklerini masalların büyülü yolculuğuna çıkarmak isteyenlere özel tasarlanan “Gizemli Yolculuk”, “Büyülü Rüya”, “Sihirli Gece”, “Kristal Düşler” ve “Harikalar Diyarı” konseptleri ‘“Bir Divan Masalı”nı yaşatıyor.

Divan Pastaneleri, yeni yıla özel tasarladığı birbirinden şık ve masalsı yılbaşı paketleriyle “Bir Divan Masalı”nı vaadediyor. Dekoratif parçalara enfes Divan pralinleri, lokumları, madlenleri ve drajelerin eşlik ettiği “Bir Divan Masalı” koleksiyonu, yeni yılda sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere geniş seçenekler sunuyor. Yediden yetmişe masalların büyülü dünyasında hayalleri süsleyen “Gizemli Yolculuk”, “Büyülü Rüya”, “Sihirli Gece”, “Kristal Düşler” ve “Harikalar Diyarı” konseptleriyle sunulan “Bir Divan Masalı” koleksiyonu bu yıla da damga vuruyor.

Gri ve mavinin tonlarının hakim olduğu on üç parçadan oluşan “Gizemli Yolculuk” paketinde birbirinden şık dekoratif objelerin yanı sıra Divan’ın leziz çikolataları da yer alıyor. Masallardaki şatolardan ilhamla tasarlanan, kırmızı ve altın sarısının en ihtişamlı haliyle bir araya geldiği “Büyülü Rüya” sepet, box ve mini olmak üzere üç farklı konsepte sahip. Masalların sihirli dünyasına yolculuk vadeden “Sihirli Gece” paketleri gecenin karanlığını yansıtan siyah, turuncu ve altın sarısı ile gizemli ve bir o kadar da şık iki farklı sepet ve box’tan oluşuyor. “ Sihirli Gece” paketleri mistik, masal ve box olmak üzere üç farklı seçenekle yeni yıl hediyesi arayanlara zengin seçenekler sunuyor. Mor ve gümüşün muhteşem uyumu ile peri masallarının ışıltısını “Bir Divan Masalı” koleksiyonuna taşıyan “Kristal Düşler” paketleri, on bir, yedi ve dört parçadan oluşan farklı boyutlarda sizlerin beğenisine sunuluyor. Koleksiyonun son konsepti “Harikalar Diyarı” ise sınırsızlık ormanına yolculuğa çağırıyor. Mavi, beyaz ve gümüş tonlarının hakim olduğu tasarımıyla sunulan “Harikalar Diyarı” ise box ve birbirinden farklı iki mini seçeneğiyle hediye arayışında olanların favorisi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT