Bir İstanbul Resitali: Ruby

Bir İstanbul Resitali: Ruby

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir İstanbul Resitali: Ruby

Zengin yemek menüsü sunan Ruby, boğaz manzarası eşliğinde canlı müzik dinlemek ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2018

Konsepti ve baş döndürücü boğaz manzarasıyla ilk açıldığı günden bugüne özellikle İstanbul’u ziyaret eden yabancı turistlerin öncelikli duraklarından olan Ruby, misafirlerinden tam not alıyor. Zengin yemek menüsü sunan Ruby, boğaz manzarası eşliğinde canlı müzik dinlemek ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

2017 yılında ünlü işletmeci Ali Ünal ve Erkan Ünal kardeşler, Çağın Keskin ve Osman Baydar tarafından Ortaköy’de açılan Ruby, İstanbul boğazının en güzel noktasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Özellikle İstanbul’a gelen yabancı turistlerin ilk durağı olan, bar-restoran ve kulüp olarak karşımıza çıkan mekan; eşsiz lezzetleri ile yepyeni bir eğlence deneyimi sunuyor. Akşamüstü barıyla saat 17:00’de kapılarını aralayan Ruby’de restoran ve kulübüyle eğlence gece geç vakitlere kadar devam ediyor.

İstanbul’un gözde mekanlarının başında gelen Ruby'de her salı, “Bestelerin efendisi” olarak nam salan Bülent Özdemir ve Hande sahne alırken, her Cuma günü Cana Çankaya’nın trompet performansını izlemek mümkün. Dönemsel olarak farklı tatları da menüsüne dahil eden mekan daha çok deniz ürünü ağırlıklı Akdeniz mutfağı servis ediyor. Istakozlu linguine ve ızgara somon steak Ruby’nin menüsünün en çok tercih edilen yemekleri.

3 katlı mimarisiyle kurumsal etkinliklere de evsahipliği yapan Ruby, misafirlerine İstanbul resitali sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT