1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi unvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi unvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Türkiye'de ve dünyada birçok dergi, gazete ve internet siteleri tarafından "En İyi Pideci" unvanını alan Fatih Karadeniz Pidecisi’nin Rize Kavurmalı Pidesi, sonbaharda lezzet kaşiflerinin en çok tercih ettiği pide olarak belirlendi. Ekim ayının lezzeti olarak sunulan özel Rize Kavurmalı Pide ile kendinizi Karadeniz'de bir lezzet şöleninde bulacaksınız…
Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin yapımında az yağlı dana eti kullanılıyor. Lezzet tutkunlarının listesinde üst sıralarda yer almak konusunda iddialı olan kavurmalı pide, kapalı ve açık olarak iki ayrı şekilde, yuvarlak biçimde ve yumurta eşliğinde servis ediliyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.