Bir Sonbahar Lezzeti…

Bir Sonbahar Lezzeti…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Sonbahar Lezzeti…

1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi unvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 1, 2014

1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi unvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Türkiye'de ve dünyada birçok dergi, gazete ve internet siteleri tarafından "En İyi Pideci" unvanını alan Fatih Karadeniz Pidecisi’nin Rize Kavurmalı Pidesi, sonbaharda lezzet kaşiflerinin en çok tercih ettiği pide olarak belirlendi. Ekim ayının lezzeti olarak sunulan özel Rize Kavurmalı Pide ile kendinizi Karadeniz'de bir lezzet şöleninde bulacaksınız…

Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin yapımında az yağlı dana eti kullanılıyor. Lezzet tutkunlarının listesinde üst sıralarda yer almak konusunda iddialı olan kavurmalı pide, kapalı ve açık olarak iki ayrı şekilde, yuvarlak biçimde ve yumurta eşliğinde servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT