Birbirinden Lezzetli Tatlar Kitchenette’in Yeni Menüsünde

Birbirinden Lezzetli Tatlar Kitchenette’in Yeni Menüsünde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Birbirinden Lezzetli Tatlar Kitchenette’in Yeni Menüsünde

Sezonun en taze ürünleriyle misafirlerine eşsiz tatlar sunan Kitchenette, menüsünü yeniledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2018

“Birlikte Daha Güzel” sloganı ile misafirlerine mevsimsel ve taze lezzetler sunan Kitchenette, menüsüne ilave ettiği yeni lezzetlerle, yemek tutkunlarını eşsiz tatlar keşfetmeye davet ediyor.

Kitchenette’in menüsünde öne çıkan lezzetlerinden “Falafel Wrap”; kızarmış falafel topları, kırmızı soğan turşusu, kimyonlu nohut, domates & salatalık ve tortilla ekmeği ile hazırlanıp labne sos ve kızarmış patates ile sunuluyor. Et severlerin de unutulmadığı yeni menüde; füme et, mozzarella peyniri, ızgara patlıcan, kırmızı soğan, sarı & kırmızı biberler ile hazırlanıp labne sosla lezzetlendirilen “Füme Etli Wrap” kızarmış patatesle servis ediliyor.

Hafif olduğu kadar lezzetli beslenmek isteyenler için de menüsünde alternatifler sunan Kitchenette zengin içerikli salataları ile de beğeni topluyor. Buharda pişmiş brokoli, karnabahar ve avokadonun lezzet kattığı kırmızı & siyah kinoa ile hazırlanan “Kinoalı Ilık Kış Sebzeleri Salatası” ve füme et, ızgara ılık mevsim sebzeleri, yeşil mercimek ve karabuğdayın öne çıktığı “Bol Tahıllı ve Füme Etli Salata” salata severlerin favorilerinden olmaya aday.

Yeni menüsünde imza lezzetlerine de yer vermeye devam eden Kitchenette’in büyük beğeni toplayan “Black Burger”i; eti, özel ekmeği ve sosu ile fark yaratırken burger severlere farklı bir deneyim yaşatıyor. Bir diğer imza lezzetlerinden olan “Dana Rozbifli Taco” ise ağır ateşte fırınlanmış dana eti ve özel sosuyla misafirlerinin damağında unutulmaz tatlar bırakıyor.

Menüsüne ilave ettiği lezzetlerde tatlı tutkunlarını da unutmayan Kitchenette’te, “Fıstıklı ve Frambuazlı Creme Brulee”, lezzetiyle iştah kabartırken “Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mousse” hem göze hem de damağa hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT