Boğa’lara Bridge’nin Bir Sürprizi Var!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğa’lara Bridge’nin Bir Sürprizi Var!

Yılbaşından beri, 155 Balık burcuna, 200 de Koç burcuna sürpriz hediyesini sunan Bridge, 20 Nisan’dan itibaren de Boğa burcu olan misafirlerini sürpriz hediyelerle karşılayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 20, 2012

20.04.2012

Bridge Restaurant’tan astrolojik hediye…

“İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant’ın 2012 yılı itibariyle başlattığı uygulamada sıra Boğa burçlarına geldi. Bridge Restaurant’ta 2012 yılı boyunca, burcunun tarih aralığında misafir olan herkese, restoran içinde birbirinden farklı hediyeler sunuluyor. 20 Nisan’dan itibaren sürpriz sırası Boğa’larda.

“Bir İstanbul Mozaiği” sloganı ile 20 yıldır hizmet veren ve Boğaz manzarasıyla fark yaratan Bridge Restaurant, bu yıl başlattığı uygulama ile tüm misafirlerine özel bir hediye sunuyor. Burcunun tarih aralığında Bridge’e gelen herkes, kendisine özel sürprizin sahibi oluyor.

Yılbaşından beri, 155 Balık burcuna, 200 de Koç burcuna sürpriz hediyesini sunan Bridge, 20 Nisan’dan itibaren de Boğa burcu olan misafirlerini sürpriz hediyelerle karşılayacak.

20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında, “Tüm Boğa’lara bir sürprizimiz var” diyen Bridge, bu tarihler arasında Bridge’e gelen ve Boğa burcu olan tüm misafirlerine mekân içerisinde, kişiye özel unsurları da içinde barındıran sürpriz hediyeler sunuyor.

Kriz zamanlarında herkesin bir Boğa’ya ihtiyacı var
Boğa burçları, boğazına düşkün insanlar olmalarının yanında, pratik, sabırlı, kararlı ve sadık yapılarıyla da tanınırlar. Ellerini çalışmakta, bir şeyler inşa etmekte kullanmaktan hoşlanırlar ve çabalarının pratik ve elle tutulur sonuçlarını görmekten memnuniyet duyarlar. Sonuçları faydalı ve somut amaçlara hizmet ettiği müddetçe sıradan işler onları rahatsız etmez. Mal, mülk ve maddi şeyler, Boğalar için her zaman büyük bir önem arz eder. Dikkatli, güvenilir ve sadıktırlar. Kendi başladıkları işlere nazaran başkalarının başladıkları işleri sürdürmekte daha iyidirler. Boğa burçları önderlik edebilir, fakat asla bir şeye zorlanamazlar. Kriz zamanlarında genellikle sakin, kendilerine hâkim, sabırlı ve sorunlara pratik çözümler üretme yeteneğine sahiptirler. Boğalar ahenge, güzelliğe düşkündürler ve aşırı derecede şefkatli olabilirler. Fakat kaybetme korkusu yaşarlar. Bu kaybetme korkusu genellikle sahiplenme, kıskançlık, tembellik, inatçılık ve müsriflik gibi özellikleri de beraberinde getirir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT