Boğaz’da Hafta Sonu Kahvaltısının Tadını IST TOO’da Çıkarın!

Boğaz’da Hafta Sonu Kahvaltısının Tadını IST TOO’da Çıkarın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz’da Hafta Sonu Kahvaltısının Tadını IST TOO’da Çıkarın!

Hafta sonuna güzel bir başlangıç yapmak isteyen aileler ve arkadaş grupları IST TOO’nun yeni konsepti Hafta Sonu Kahvaltısı’nda buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 3, 2022

Shangri-La Bosphorus, Istanbul eşsiz Boğaz manzaralı IST TOO Restoran’da geleneksel hafta sonu kahvaltılarına yeni bir soluk getiriyor.

Hafta sonuna güzel bir başlangıç yapmak isteyen aileler ve arkadaş grupları IST TOO’nun yeni konsepti Hafta Sonu Kahvaltısı’nda buluşuyor. Shangri-La Bosphorus’un Boğaz manzaralı terasıyla öne çıkan restoranı, misafirlerine keyifli bir hafta sonu kahvaltısı vadediyor. Her damak zevkine uygun seçeneğin bulunduğu menüde, klasik Türk kahvaltısından Tarçınlı Fransız Tostu’na, su böreğinden waffle’a kadar uzanan geniş bir seçki sunuluyor. Usta şeflerin elinden çıkan simit, poğaça, kruvasan, brioche gibi hamurişi çeşitleri fırından taze taze servis ediliyor. Mıhlama, gözleme ve menemen gibi Türk lezzetleri ise menünün favorileri arasında yerini alıyor.

Cumartesi ve Pazar günleri 11:00 ve 14:00 saatleri arasında sunulan Hafta Sonu Kahvaltısı, kendini şımartmak isteyenler için bir kadeh Mimoza veya Bellini seçeneğiyle lezzet şölenini taçlandırıyor. Kişi başı alkolsüz 488 TL, alkollü 788 TL’den satışa çıkan kahvaltı menüsü, keyifli bir hafta sonu kaçamağı için eşsiz bir fırsat sunuyor. Modern dekorasyonu, güler yüzlü personeli ve ulaşılabilir fiyatlarıyla IST TOO Restoran, müdavimi olacakları bir gastronomi deneyimi için misafirlerini bekliyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 275 88 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT