Boğaz’ın Eşsiz Manzarasında Benzersiz Bir Kahvaltı

Boğaz’ın Eşsiz Manzarasında Benzersiz Bir Kahvaltı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz’ın Eşsiz Manzarasında Benzersiz Bir Kahvaltı

Güne harika bir başlangıç yapmanızı sağlayacak kahvaltı şöleni, sabah 09.00’da başlayıp saat 13.00’e kadar sürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 23, 2015

Bir İstanbul klasiği olan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, bünyesinde bulunan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da eşsiz boğaz manzarasına karşı güne harika bir başlangıç yapmanızı sağlayacak kahvaltı sofralarıyla sizleri bekliyor.

Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, birbirinden enfes kebap çeşitleri kadar güne zinde başlamak isteyenlere özel olarak sunduğu yöresel kahvaltı sofralarıyla da adından söz ettiriyor. Fırından yeni çıkmış sıcacık hamur işleri, Kaşıbeyaz kahkeler, doğal ve yöresel kahvaltılıklar, ev yapımı reçel çeşitleri, gözlemeler… Bir de bunlara Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’un büyüleyici Boğaz manzarası da eklenince kahvaltı sofraları hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir ziyafete dönüşüyor. Hafta sonlarının olmazsa olmazı kahvaltı keyfi için A’dan Z’ye her şeyin düşünüldüğü serpme kahvaltı sofraları 180 derecelik Boğaz manzarası eşliğinde güne muhteşem bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

İstanbul’un merkezinde doğayla iç içe
Tadına doyulmaz lezzetleri ile damaklara olduğu kadar özel sunumlarıyla da gözlere hitap eden kahvaltı sofraları, yöresel lezzetlerden nohut dürümü ve yumurta dürümünün yanı sıra gül reçelinden kayısı reçeline kadar her meyvenin reçeliyle de benzersizliğini kanıtlıyor. Tatlıdan vazgeçemeyen ve kahvaltı keyfini güzel bir tatlıyla sonlandırmak isteyenlere özel yapılan Antep’in incilerinden katmer de kahvaltı keyfinizi daha doyumsuz hale getirecek. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu bünyesinde bulunan Kaşıbeyaz Florya’da zengin açık büfe kahvaltının keyfini doğayla iç içe bir ortamda, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da ise eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde yaşayabilirsiniz. Kaşıbeyaz Akvaryum’da da isterseniz denizi isterseniz akvaryumdaki balıkları seyrederken kahvaltınızı yapabilirsiniz. Güne harika bir başlangıç yapmanızı sağlayacak kahvaltı şöleni, sabah 09.00’da başlayıp saat 13.00’e kadar sürüyor. Bu muhteşem kahvaltının kişi başı fiyatı ise 65 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT