Boğazın Gözdesi Capricorn’da Eşsiz Bir Yılbaşı Gecesi!

Boğazın Gözdesi Capricorn’da Eşsiz Bir Yılbaşı Gecesi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğazın Gözdesi Capricorn’da Eşsiz Bir Yılbaşı Gecesi!

Akdeniz’in geleneksel tatlarını bir araya getiren Capricorn, yenilenen menüsüyle yılbaşı gecesine ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2017

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yılbaşı akşamında yeni menüsü ve geceye özel müzik performanslarıyla lezzete eğlence katıyor. İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyan lezzetler akşamı unutulmaz kılarken; Cem Moreno Band ve DJ Hakkı Erenel’in performansları Boğaz’a farklı bir ritim kazandırıyor.

Yeni menüdeki soğuk başlangıçlardan “Palamut ve Somon Tartar”, “Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi” ve “Ilık Ahtapot Salatası” gibi lezzetler ana yemek öncesinde iştah kabartıyor. Capricorn mutfağının farkını ortaya koyan paylaşımlık tabaklar ile de yılbaşı sofraları zenginleşiyor. “Karides ve Porçini Mantarlı Linguine”, “Paellla Camarones”, “Ağır Ateşte Pişmiş Fener Madalyon” ve “Badem Sütünde Deniz Levreği” özellikle kalabalık masaların favorisi olacak.

Akdeniz müziklerinden oluşan zengin repertuvarıyla Cem Moreno Band, yılbaşı gecesi Capricorn’da ambiyansa ritim kazandırmaya hazırlanırken; DJ Hakkı Erenel’in performansıyla gece eğlencesi ikiye katlanıyor.

Akdeniz mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü ve benzersiz müzikleriyle Capricorn, unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenleri Boğaz’a davet ediyor.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT