Bonfilet Lezzetin Adı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bonfilet Lezzetin Adı

Dünya kültürüne bakıldığında, geçmiş yüzyıllar öncesine dayanan, lezzet denince hemen akla gelen et yemeğidir. Mutfaktan gelen mis gibi et kokusu, aileniz ya da misafileriniz için hazırladığınız sofralarda lezzeti unutulamayacak tadlardır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 27, 2012

27.06.2012

Dünya kültürüne bakıldığında, geçmiş yüzyıllar öncesine dayanan, lezzet denince hemen akla gelen et yemeğidir. Mutfaktan gelen mis gibi et kokusu, aileniz ya da misafileriniz için hazırladığınız sofralarda lezzeti unutulamayacak tadlardır. Ette önce sağlık, hijyen, kalite, güvenilirlik hepsi bir arada olmalı. 50 yılın tecrübesiyle üstün teknolojiyi birleştiren Bonfilet, el değmeden ve ambalajlanan köfte çeşitlerinin tadına doyamıyacaksınız. Sadece denemeniz yeterli. Vazgegeçilmez anne köftelerini aratmayan lezzetili tatları ile doyasıya damak tadını yaşayabilirsiniz.

Bonfilet’in tecrübesi ve uzmanlığı, gücünü 1950’li yıllara kadar uzanan köklerinden alyor. Yarım asrı aşan tecrübesiyle kırmızı et sektöründe, ev içi ve ev dışı et tüketimine yönelik geniş ürün yelpazesiyle, paketlenmiş kırmızı et sektöründe uzmanlaşmış öncü firmalar arasında. %100 dana etinden üretilmiş ürün gamı, Akçaabat köfte, Tekirdağ köfte, Izgara köfte, Lokum Köfte, Steak burger, Steak köfte, Merquez Köfte’nin yanında, Türk damak tadına uygun kıyma, dana kuşbaşı, dana antrikot, dana stragonof ile dana kontrafilesinden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Perakendede Bonet ve Bonfilet markaları ile öne çıkan Bonfilet, Türkiye’nin önde gelen gıda üreticileri ve market zincirleri için özel marka ürünler de üretmektedir. Migros, Tansaş, Bim, Metro Gross, Şok, Bizim Toptan, Tespo gibi önemli zincirlerin, beş yıldızlı otellerin ve lüks restaurantların et tedariğini sağlamaktadır.

Bonfilet ürünlerine Türkiye genelinde zincir marketlerden ulaşabilir ve www.bonfilet.com.tr. den ve inceleye bilirsiniz. Türkiye geneline yayılan Bonfilet ulusal marka olmanın gereğini yerine getirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT