Bosphorus Grill 2014 Yazına Hazır!

Bosphorus Grill 2014 Yazına Hazır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bosphorus Grill 2014 Yazına Hazır!

Açık büfe akşam yemeği kişi kişi başı 180 TL (içecekler hariç; 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 21, 2014

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un, kelimenin tam anlamıyla “Boğaz’ın üstündeki” yazlık barbekü restoranı Bosphorus Grill, bu yaz da kentin en iddialı restoranlarından olacak.

Açık hava barbekü restoranı Bosphorus Grill, keyifli yaz akşamlarında zengin açık büfesini ve çeşit çeşit ızgaralarını solda Boğaziçi Köprüsü’nü, sağda Kız Kulesi’ni gören romantik ambiyansı eşliğinde 19.00-23.00 arası misafirlerine sunuyor. Mezeler, salatalar, deniz ürünleri, peynirler, börekler, Bruscetta’lar…Ayrıca hemen göz önünde taptaze ve sıcacık hazırlanan kuzu pirzoladan barbekü sosla marine edilmiş tavuk kanatlarına, dereotu ve safranla marine edilmiş levrekten ardıç tohumlu sardalyaya ve tüm bu lezzetlerin ardından iştahları tekrar açacak tatlı köşesi ile Boğaz’ın keyfi doyasıya çıkartılacak. Harika bir akşam yemeğinin ardından misafirler, dilerlerse restoranın iskelesinden tekneye binerek şehrin diğer eğlence mekanlarına hızlı ve keyifli bir gezi ile ulaşarak geceye devam edebilecekler.

Açık büfe akşam yemeği kişi kişi başı 180 TL (içecekler hariç; 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli).

Rezervasyon için 0212 236 73 33

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT