‘Bowl’ Farklılık ve Ayrıcalık Katıyor

‘Bowl’ Farklılık ve Ayrıcalık Katıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ‘Bowl’ Farklılık ve Ayrıcalık Katıyor

Raffles İstanbul Zorlu Center’da yer alan Raffles Patisserie birbirinden lezzetli bowl seçenekleri ile menüsüne yenilik getirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2020

Raffles İstanbul Zorlu Center’da yer alan Raffles Patisserie birbirinden lezzetli bowl seçenekleri ile menüsüne yenilik getirdi. Raffles şefleri tarafından özenle hazırlanan bowl menüsü; sağlıklı buluşma ve öğle yemeklerine alternatif sunuyor.

Raffles İstanbul Zorlu Center’da yer alan Raffles Patisserie, zengin tatlı ve atıştırmalıklarına ‘bowl’ menüsünü ekledi. Tüm Raffles otelleri arasında dünyada açılan ilk pastane olma özelliğini taşıyan Raffles Patisserie benzersiz lezzetteki ‘bowl’ seçenekleriyle misafirlerini ağırlıyor.

Raffles farklılığı ve ayrıcalığıyla sunulan buddha bowl menüsünde sebze ve et çeşitleri yer alıyor. Dengeli ve uyumlu bir beslenme için bir öğünde gereken tüm besin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kaseler, lezzeti göz ardı etmiyor. Birbiriyle uyumlu ve tat konusunda ahenge sahip ögeler yan yana gelerek bowl menüsünü oluşturuyor.

Menüdeki seçenekler arasında; teriyaki beef; kişniş ve misket limon marineli karidesli; bal kabağı ve Fransız fasülye ile zenginleşen Fas usulü tavuklu; fırınlanmış balkabağı ve marine edilmiş nohutlu; sağlıklı Thai kinoalı; fesleğenli ve marineli somonlu ve son olarak de sebze ağırlıklı beslenmeyi tercih edenler için falafel ve fırınlanmış sebzeli yer alıyor. Farklı beslenme alışkanlıklarına göre zengin içerikleriyle sağlık ve lezzeti bir arada sunan buddha bowl menüsü Raffles İstanbul’da misafirlerini bekliyor. Raffles Patisserie keyifli buluşmaların ve öğle yemeklerinin de adresi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT