Bowlingle İyi Müzik ve Yemeğin Buluştuğu Yer

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bowlingle İyi Müzik ve Yemeğin Buluştuğu Yer

Fitaş Binası'nın 5. Katında, Fransız Konsolosluğu’nun sırasında yer alan “Bowl Room”, yepyeni konsepti ile Beyoğlu eğlence hayatına yeni bir anlayış getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2012

07.05.2012

Eğlence… Yemek… Müzik… Lezzet.. Bowling… Kokteyl… Dans… Kutlama… Bilardo… Oyun… Parti…

Beyoğlu’ nun en büyük eğlence binası Fitaş’ ın 5. katında yepyeni bir konsept olan “Bowl Room”günün her saatinde rahatça eğleneceğiniz, asla vazgeçemeyeceğiniz bir mekan olmaya hazırlanıyor.

İstanbul'da Beyoğlu İstiklal Caddesi, No:12'deki 1964 yılından beri varolan, Beyoğlu’nun en önemli binalarından Fitaş Binası'nın 5. Katında, Fransız Konsolosluğu’nun sırasında yer alan “Bowl Room”, yepyeni konsepti ile Beyoğlu eğlence hayatına yeni bir anlayış getiriyor.

Gündüzden geceye yaşayan bir mekan...

Beyoğlu’nun en önemli binalarından Fitaş Binası’nda konumlandırılan Bowl Room, 1200 metrekarelik alana sahip mekan rahat ambiyansı, samimi ortamı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Toplamda 9 cosmic bowling hattına sahip Bowl Room’da aynı zamanda 2 ayrı bilardo loca var. Arkadaş gruplarının özel olarak ağırlayabilen bu bölümde, 2 tane Amerikan Bilardo bulunuyor. Gündüz keyifli ve samimi bir ortam sunan mekan, gece ise ışıl ışıl ve şık bir tarza bürünüyor. Modern ve retro detaylar, ışık oyunları ile küçük sürprizler hazırlıyor.

Müzik ve yemek, eğlenceli farklı oyun paketleri ile Bowl Room çok farklı...

80 kişilik yeme-içme kapasitesine sahip Bowl Room, eğlence anlayışı kadar mutfağı ile de iddialı... Amerikan ve Meksika mutfağı ağırlıklı menüsü, mekanın anlayışını gösteren şekilde sunuluyor. Özel sepetlerde gelen burger ve wrapler, ev makarnaları, farklı soslarla zenginleştirilmiş ana yemeklerin yanı sıra, kokteyller de çok çeşitli... Mekan aynı zamanda özel günler, kapalı partiler ve kutlamalar için 400 kişi kapasiteye çıkabiliyor. Mekanın müziği Recident DJ FLY tarafından hazırlanıyor. Soulfull house , disco, house, groove funky mekanın müzik tarzını oluşturuyor.

“Bowl Room” da özel eğlence paketleri de dikkat çekiyor. Farklı eğlence konseptlerinden oluşturulan, yetişkinler, çocuklar, öğrenciler, aileler, gruplara yönelik bu paketler ile herkes kendi tarzına uygun bir eğlence bulabilecek.

Amatörler ve profesyoneller için tasarlanan cosmic Bowling hatlarında bowling keyfini iddialı bir biçimde yaşamak isteyenler için ise özel bowling eğitmeni eşliğinde özel ders imkanı da sunan Bowl Room, turnuvalara da ev sahipliği yapacak.

Özel konsept partileri, konsepti, menüsü, ambiansı ve tüm gün keyifli vakit geçirilebecek ortamı ile Bowl Room müdavimi olmaya hazırlanın!

Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binasi, No: 12, Kat: 5 Beyoğlu – İstanbul
Tel: (0212) 249 05 05 / 01 0212 243 24 Rez:0530 580 67 66
Faks: 0212 245 06 88
Web: www.bowlroom.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT