Bridge Restaurant’tan Astrolojik Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bridge Restaurant’tan Astrolojik Hediye

İstanbul’un en iyi manzarasına sahip olan ve “İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant, 2012 yılı itibariyle yeni bir uygulama başlattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2012

19.04.2012

Zodyak’ın 12 burcuna Bridge’in bir sürprizi var!

İstanbul’un en iyi manzarasına sahip olan ve “İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant, 2012 yılı itibariyle yeni bir uygulama başlattı. Bridge Restaurant’ta burcunun tarih aralığında misafir olan herkese, restoran içinde birbirinden farklı hediyeler sunuluyor.

“Bir İstanbul Mozaiği” sloganı ile 20 yıldır hizmet veren ve Boğaz manzarasıyla fark yaratan Bridge Restaurant, bu yıl başlattığı uygulama ile tüm misafirlerine özel bir hediye sunuyor. Burcunun tarih aralığında Bridge’e gelen herkes, kendisine özel sürprizin sahibi oluyor.

Koç burcunda olunması itibariyle, 21 Mart-19 Nisan tarihleri arasında, “Tüm Koç’lara bir sürprizimiz var” diyen Bridge, bu tarihler arasında Bridge’e gelen ve Koç burcu olan tüm misafirlerine mekân içerisinde, kişiye özel unsurları da içinde barındıran sürpriz hediyeler sunuyor.

6 bin metrekarelik alanında balo salonu, restoran, cafe, gece eğlenceleri için kapıları açık olan Nakky Club ve iş toplantılarına özel Sun Gate olmak üzere 5 mekân bulunduran Bridge’in toplamda 700 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Köprüler, Beşiktaş ve Dolmabahçe aynı kadrajda
Baba Nakkaş Sokak ile Mandıra Sokak’ın kesiştiği köşede yer alan Bridge, İstanbul’un en iyi Boğaz manzarasına sahip mekânı olarak da biliniyor. Her iki köprüyü, Beşiktaş'ı, Dolmabahçe'yi aynı kadrajda görmenin mümkün olduğu mekânın mezeleri ve sunumları, misafirlerini en çok etkileyen özelliklerinin başında geliyor.

Bir İstanbul mozaiği sloganı ile hizmet veren mekân, taze deniz ürünlerinin yanı sıra Anadolu’ya özel et yemekleriyle de kadar zengin bir çeşitlilik sunuyor. Pazar sabahları brunch saatlerinde kadınlar için bir Hint kınacısı, Bridge’de hazır bulunuyor. Geniş otoparkı ile park sorununu ortadan kaldıran Bridge, hafta sonları aileleri de ağırlayan bir mekân. Aileler şehirden ayrılmadan ve trafikle boğuşmadan yemeklerini yerken, çocuklar da kukla gösterisi, sihirbaz, karikatürist ve oyun alanı ile vakit geçirebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT