Bronco Lezzetleri Paket Servise Hazır

Bronco Lezzetleri Paket Servise Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bronco Lezzetleri Paket Servise Hazır

Bronco menüsünden seçtikleriniz ister kapınıza gelsin ister kendiniz teslim alın !

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 26, 2020

Bronco Vadistanbul’daki restoranında American diner konsepti ile hepsi gönüllerde ayrı taht kuracak bir çok sıra dışı lezzet sunuyor. Pandemi dönemi tedbirleri nedeniyle restoranda hizmete bir süre ara veren Bronco, paket servis ile müdavimlerini sevindiriyor.

Bronco’nun B Burger, BB Burger ve BC Burgerleri, Buffalo Wings, Smoked Brisket, Taco, Falafel, Tavuk Burger lezzetleri için 05312627200 no’lu sipariş hattını, yemeksepeti veya fuudy’yi arayabilirsiniz. Veya siparişinizi kendiniz de teslim alabilirsiniz.

Covid-19 pandemisi gereği alınan önlemler kapsamında, Şef İsmet Saz'ın Street Food dünyasına American diner konsepti ile kazandırdığı Bronco da misafirlerini Vadistanbul’daki restoranında bir süre için ağırlayamayacak. Ancak Bronco paket servise hazır ve tadı damaklarda iz bırakan lezzetlerini ulaştırmak için siparişlerinizi bekliyor. Bronco ayrıca gel-al hizmeti ile de lezzet tutkunlarını sevindiriyor.

Bronco ev ve işyerlerine servis hizmetinde iki farklı seçenek sunuyor. Menüdeki lezzetli hamburgerleri, sipariş verenlere yemeye hazır şekilde gönderebilirken, “kendim pişirmek istiyorum” diyenler için de özel bir kit halinde pişmemiş olarak servis ediyor. Bronco’nun pişmemiş hamburger kit seçeneği ile mutfakta keyifle zaman geçirirken tam da istediğiniz hamburgeri kendiniz pişirebilirsiniz.

Bronco; Brioche ekmekleri ile B Burger, Smoked Brisket,Taco çeşitleri, Falafel, Tavuk Burger ve Buffalo Wings gibi dünya klasikleri, yerel bir lezzet olan Kokoreç gibi şefin yorumundan geçmiş lezzetler sağlıklı malzemelerle yeniden yorumlanıyor. Bronco’nun menüsünde tatlı olarak; damaklarda iz bırakan New York Cheesecake ve Cookie Dough iddiasını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT