Brunch Keyfi Çintemani'de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Brunch Keyfi Çintemani'de

Çintemani Restaurant, farklı lezzetlerin servis edildiği yenilenmiş brunch büfesiyle, 9 Ekim’den itibaren her pazar misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2011

07.10.2011

Çintemani Restaurant, farklı lezzetlerin servis edildiği yenilenmiş brunch büfesiyle, 9 Ekim’den itibaren her pazar misafirlerini bekliyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, haftayı farklı tatlarla sonlandırmak isteyenleri pazar brunch’ına çağırıyor. Brunch büfesinde ev yapımı reçeller, organik köşesinden sıcak ve soğuk mezeler ve el yapımı makarnalara kadar birçok yeni seçenek yer alıyor. Pazar günleri 11.30–14.30 saatleri arasında sunulan brunch’a piyano ve keman dinletisi de eşlik ediyor.

Brunch fiyatı sınırsız meşrubat dahil olduğunda kişi başı 109 TL olarak fiyatlandırılıyor. Limitsiz meşrubat ve köpüklü şarap dahil edildiğinde ise fiyat, 129 TL. 0–6 yaş arasındaki çocuklar için ücret alınmazken, 6–12 yaş arasındaki çocuklar için brunch, 58 TL’den sunuluyor. Brunch boyunca minik misafirler, çocuk oyun alanında oyuncaklarla vakit geçirip, aynı zamanda çizgi film izleme fırsatına da sahipler. Haftanın stresini geride bırakmak ve Boğaz manzarası eşliğinde ailenizle ya da dostlarınızla keyifli bir pazar brunch’ında buluşmak istiyorsanız, Çintemani Restaurant ideal bir alternatif.

Adres: The Ritz-Carlton Hotel İstanbul, Askerocağı Cad. No:15 Taksim, İstanbul
Telefon: 0212 334 41 88
Web: www.ritzcarlton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT