Bu Ara Limoncu Moda...

Bu Ara Limoncu Moda...

Serpme kahvaltı, tatlı/tuzlu pancake, otlu peynir güveç, simit kahvaltı gibi lezzetli seçenekler artık sadece sabahları değil, istediğiniz her an Limoncu Moda’da hizmetinize sunulmaktadır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 9, 2015

2014’un son aylarında Moda Parkı’nın karşısında açılan Limoncu Moda semtin gözde mekânları arasına hızlı bir giriş yaptı.

Çıkış noktası aşina olduğumuz lezzetlerin, hiç bir katkı maddesi kullanılmadan tamamen doğal ürünlerden hazırlanan karışımlar ile yeniden yorumlanması olan marka, özel reçeteleri ile zengin bir içecek menüsü sunmaktadır.

Tasarımı ile samimi ve huzurlu bir ortam yaratan cafe, sayısız limonata çeşitleri, dünya çayları, enfes kahve ve sıcak çikolata seçeneklerinin yanı sıra gün boyu süren geniş bir kahvaltı menüsüne sahiptir.

Kahvaltı saatiniz sizin elinizde…

Aileniz ya da arkadaşlarınız ile vakit geçirmekten keyif alacağınız mekan, zaman sınırlaması olmadan günün her saatinde sunduğu kahvaltı menüsü ile keyifli ve uzun soluklu sofralar kumanıza olanak sağlamaktadır. Serpme kahvaltı, tatlı/tuzlu pancake, otlu peynir güveç, simit kahvaltı gibi lezzetli seçenekler artık sadece sabahları değil, istediğiniz her an Limoncu Moda’da hizmetinize sunulmaktadır.

Pancarlı Limonata olur mu demeyin, gelin deneyin…

Asıl sürprizini içecek menüsünde gösteren Limoncu Moda, pancarlısından keçi boynuzlusuna, dondurmalıdan hindistan cevizlisine kadar 15 çeşit limonata, taze mevsim meyveleri ile hazırlanan İtalyan sodaları ve sağlığına düşkün misafirleri için sunulan gurme detoks ürünleri ile ezber bozan bir yelpazeye sahiptir.

Bu ara Limoncu Moda...

“Bu ara Limoncu Moda “ sloganı ile hem lezzet hem de servis kalitelerindeki iddialarını sunan cafe, farklı lezzetler ile gününe tat katmak isteyenlerin Moda’da mutlaka uğraması gereken yeni adresidir.

Caferağa Mah. Osman Zeki Üngör Sok. Umman apt. No:15-A2 Moda/Kadıköy (Moda Parkı Karşısı)
T: 0216 550 49 50
www.limoncumoda.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT