Bu Bayram Özsüt’ün Lezzetlerinden İlham Alın

Bu Bayram Özsüt’ün Lezzetlerinden İlham Alın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Bayram Özsüt’ün Lezzetlerinden İlham Alın

Özsüt lezzetleri, bayramda eşimizin dostumuzun hazırlayacağı sofraları en güzel şekilde tamamlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 17, 2015

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, Kurban Bayramı’nda misafirlerini şık ve leziz ikramlıklarla ağırlamak isteyenlere de, ‘ziyarete eli boş gitmek olmaz’ diyenlere de birçok leziz alternatif sunuyor. Bu bayram tatlı yelpazenizi biraz genişletebilir ve sadece çikolata ya da şeker yerine Özsüt’ün mini pastalarından, sütlü ve şerbetli tatlılarından ya da dondurmalarından tercih edebilirsiniz. Özsüt tüm tatlılarını taptaze malzemelerle ve doğal şekilde hazırlıyor; böylece bayram sofralarında biraz fazla mesai yapacak olan midelerimiz de yorulmuyor.

Bayram adetlerimizin en tatlısıdır; misafirlerimiz için evlere ikramlık niyetine ya da bayram ziyaretine gidilirken eli boş gitmemek için çikolatalar, şekerler alırız. Ağzımızı tatlandıran, bizleri bayram neşesi içinde tatlı yiyip tatlı konuşturan bu güzel ikramlıları seçerken, bu sefer biraz daha farklı tercihlere yönelebilirsiniz. Özsüt’ün mini pastalardan sütlü tatlılara, dondurmalardan şerbetli lezzetlere, onlarca farklı reçeteyi içeren geniş menüsü size ilham verebilir.

Özsüt’ün bayram havasına çok uyacak sütlü ve şerbetli tatlıları, geleneksel lezzetlerin mutluluğunu daim kılmak için, ilk günkü tariflerine uyularak, itinayla hazırlanıyor. Dondurma derseniz, günlük sütten, taptaze meyve ve yemişlerle hazırlanıyor ve yüzünüzü güldürüyor. Bu yaz Özsüt menüsüne ilk kez giren rengarenk mini pastalar ise, yazın neşesini bayramınkiyle birleştiriyor ve Kurban Bayramı’na çok yakışıyor.

Yine de çikolatadan vazgeçmem diyorsanız, yurt dışında eğitim almış Türk ustalar tarafından özenle hazırlanan Özsüt çikolataları tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ve lezzetli Özsüt çikolatalar, ‘Madlen’ ve ‘Special’ olmak üzere iki farklı konseptte ve 13 farklı çeşitle sunuluyor.

Özsüt lezzetleri, bayramda eşimizin dostumuzun hazırlayacağı sofraları en güzel şekilde tamamlayacak. Üstelik taptaze ve doğal şekilde hazırlanan Özsüt tatlıları, bayramda biraz fazla mesai yapacak midelerimizi de yormayarak, bize keyfimizi ağız tadıyla yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT