Bu Fiyatlar Galakside Yok

Bu Fiyatlar Galakside Yok

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Fiyatlar Galakside Yok

Türkiye’yi ziyaret eden ve sanal alemi ele geçiren uzaylılar 11.95’e Big Mac yemek için kapımızı çaldı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2016

‘Bu Fiyatlar Galakside Yok’ kampanyasını uzaya mesajla duyuran McDonald’s’ın daveti yanıtsız kalmadı! Türkiye’yi ziyaret eden ve sanal alemi ele geçiren uzaylılar 11.95’e Big Mac yemek için kapımızı çaldı

McDonald’s çağırdı, uzaylılar Türkiye’ye geldi. “Bu Fiyatlar Galakside Yok” kampanyasını Talk2ET web sitesi aracılığıyla uzaya duyuran McDonald’s’ın davetini duyan uzaylılar soluğu Türkiye’de aldı. Kısa süre içerisinde sanal alemi sallayan ve Twitter’da da en çok konuşulan konular arasına giren uzaylılar, McDonald’s’ın #uzayliyabedava ve #uzaylilaratavsiyem hashtag’i ile paylaştığı post’lara da konu oldu.

Türk misafirperverliğini Big Mac’in lezzetiyle birleştiren McDonald’s’ın uzaya gönderdiği mesaj ise şöyleydi; “Merhaba Uzaylılar biz dostuz. Size güzel bir haber getirdik. Big Mac’in fiyatı artık 11,95 TL. Yıllardır gezegenimize gelip gidiyorsunuz. Öyle aç aç gitmeyin, yol uzun… Başka galakside böyle fırsat bulamazsınız. Mutlaka bekleriz.

NOT: Kampanya sadece Dünya üzerinde 26-45 doğu boylamları ve 36-42 kuzey koordinatları arasında katılan restoranlarda geçerlidir.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT