Bu Ramazan Ayında Teknede İftar Moda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Ramazan Ayında Teknede İftar Moda

Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte “Nar Boats” teknelerine iftar için yapılan rezervasyonlar arttı. Sıcaklardan bunalanlar iftarı İstanbul Boğazı veya adalarda özgürce karşılamak istiyorlar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 5, 2011

05.08.2011

Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte “Nar Boats” teknelerine iftar için yapılan rezervasyonlar arttı. Sıcaklardan bunalanlar iftarı İstanbul Boğazı veya adalarda özgürce karşılamak istiyorlar. Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp denizin maviliğinde büyülenmek ve kusursuz iftar menüleri isteyenler için tercih edilen adres Nar Boats yatları …

Deneyimli kaptanları ve bütün ihtiyaçlarınızı titizlikle karşılayabilecek eğitimli mürettebatı ile hayallerinizin ötesinde bir iftar keyfini Nar Boats yatlari ile gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli ebatlarda Azimut yat filosu ile hizmette bulunan Nar Boats, size denizde lüksün tadını doya doya çıkartabileceğiniz imkanı sunuyor.

Web sitesini ziyaret ederek kolayca kiralayabileceğiniz yatlar ille iftar için harika planlar yapabilirsiniz. İftar dışında isteğinize göre lüks tekne filosundan size uygun seçeceğiniz motor yatlar ile mehtap turuna çıkabilir, haftasonu keyfi yapabilir ya da uzun süreli tatiller ile kendinizi şımartabilirsiniz.

Ağustos ayında Azimut yat filosuna 200 kişilik ziyafet teknesini de ekleyecek olan Nar Boats 2012 yılında lüks yat kiralama sektörünün lideri olmayı hedefliyor.

Ramazan 2011

Adres: Burhaniye Mah. Neşetbey Sok. 7/b Üsküdar İstanbul
Telefon: 0216 321 68 16
Web: www.marenar.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT