Bu Tadı Henüz Bilmeyenler Bin Pişman

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Tadı Henüz Bilmeyenler Bin Pişman

Point Beef’de burgerler Anadolu’nun bir çok yöresinden gelen baharatlarla özel olarak lezzetlendiriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 6, 2013

Bu Tadı Henüz Bilmeyenler Bin Pişman!
Point Beef Burger & Steak’te yepyeni Mangalda Izgara Tadı

Özel fırınlama yöntemleriyle %80 az yağla hazırlanan kızartma ürünleriyle sağlıklı ‘fast food’ konseptinin öncüsü, yepyeni mangal kömürü tadında burgerleriyle Point Beef Burger & Salad menüsündeki lezzet ağını geliştirmeye devam ediyor. Point Beef’de burgerler Anadolu’nun bir çok yöresinden gelen baharatlarla özel olarak lezzetlendiriliyor. Menülerdeki patates ve soğan halkası gibi kızartma ürünleri de fritöz kullanmadan, fırında özel yöntemlerle %80 daha az yağ ile kızartılarak hazırlanıyor.

Burger ve salatalarda kullanılan soslar Point Beef Burger & Salad’ın usta şefleri tarafından Türk damak tadını dünya tadları ile harmanlayarak oluşturuluyor. %100 dana etiyle 140 gr. Çekilmiş satır köfteyle hazırlanan, içinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan ve özel olarak soslanan burgerler ve salatalar yine Point Beef Burger&Salad’ın kendi fırınında hazırlanan ekmeklerle servis ediliyor. Müthiş Patates ve soğan halkası kızartması ile tamamlayabileceğiniz bu lezzet şöleninden sonra yemeğinizi yazın hafif tatlısı frozen yogurt ve milkshake gibi alternatifleri de denemeden geçemeyeceksiniz. Hamburger yerine farklı tadlar denemek isteyenler için de Point Beef etli ve tavuklu sandviç seçenekleriyle de sizlere ızgara tadında farklı tadlar deneme fırsaı veriyor.

Ali Sami Yen stadı karşısındaki Mecidiyeköy şubesi ile Ocak’ta hizmet vermeye başlayan Point Beef Burger & Salad, Maltepe’deki 3. Restoranını da Mart ayında hizmete soktu. Restaurantta siparişte gazlı ve gazsız sınırsız içecek kampanyasıyla öne çıkan marka, özel fiyatlarıyla olağanüstü lezzetini daha yakın kılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT