Bu Tatlılar Sağlığınızla Dost

Bu Tatlılar Sağlığınızla Dost

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Tatlılar Sağlığınızla Dost

İstanbul eğlence hayatına yeni bir bakış açısı getiren ve gerçek brasserie kültürünü İstanbullularla buluşturan Sandalyee Brasseri&Fine Cuisine, farklılığını ortaya koymaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 20, 2015

“Yemeğe kimlik kazandıran mekan” Sandalyee Brasserie&Fine Cuisine, glutene alerjisi olanları ve kilosuna dikkat edenleri unutmadı. Şekersiz tahinli cheesecake ve unsuz, yumurtasız frambuazlı cheesecake’i gönül rahatlığıyla yiyebileceksiniz.

İstanbul eğlence hayatına yeni bir bakış açısı getiren ve gerçek brasserie kültürünü İstanbullularla buluşturan Sandalyee Brasseri&Fine Cuisine, farklılığını ortaya koymaya devam ediyor. Gerek Etiler gerek Bağdat Caddesi şubelerine adım attığınız an ambiansıyla kendinizi özel hissetmenizi sağlayan Sandalyee, dekorasyonunda olduğu kadar Şef Erkan Yeşil ve ekibinin hazırladığı dünya mutfağı mönüsüyle de göze ve mideye hitap eden lezzetler sunuyor. Pizzadan salataya, kırmızı etten balık çeşitlerine kadar hem geleneksel lezzetlere modern yorumlar katılıyor hem de dünya mutfağından seçkin örnekler bulunuyor. Her gün vitrinden seçeceğiniz 50’ye yakın günlük tatlı çeşidi de güzel bir yemeğin ardından kendinize vereceğiniz en güzel ödüllerden bir tanesi. Ancak özellikle kadınların vazgeçilmezi tatlı, çoğu zaman kilosuna dikkat etmek zorunda kalanların, şeker, kalp damar gibi rahatsızlıkları bulunanların korkulu rüyalarından bir tanesi. Sağlık sorunlarınıza takılmadan ve fit görünümünüzden feragat etmeden, gönül rahatlığıyla lezzetinden bir şey kaybetmeyen tatlılar yiyebilmeniz için Sandalyee Brasserie&Fine Cuisine, sağlığınızla dost tatlılar hazırlıyor. Ayrıca tatlıların içerisinde hiçbir koruyucu madde de bulunmuyor.

Frambuazlı cheesecake: Bu çok hafif cheesecake’in içerisinde un ve yumurta bulunmuyor. Özellikle glutene alerjisi bulunanların rahatlıkla yiyebileceği bu tatlı, yeni vazgeçilmeziniz olacak.

Tahinli cheesecake: Şekersiz yapılan tahinli cheesecake, klasik cheesecake anlayışına yeni bir yorum kazandırıyor. Diğer cheesecake türlerine göre kalorisi yüzde 40 daha düşük olan bu tatlı sayesinde kilo kontrolü nedeniyle tatlı düşkünlüğünüze son vermeyeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT