Bu Yaz Çocuklar Ücretsiz Konaklıyor

Bu Yaz Çocuklar Ücretsiz Konaklıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yaz Çocuklar Ücretsiz Konaklıyor

15 Haziran - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerli olan “Çocuklara Ücretsiz Konaklama” paketi ile çocuklar ayrı bir odada ücretsiz konaklayacak ve çocuklara hoş geldiniz hediyesi olarak birer t-shirt hediye edilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 30, 2015

Yaz tatilinde çocuklara ücretsiz konaklamadan hoş geldiniz hediyesine ve dondurma ikramına kadar pek çok sürpriz Mövenpick Hotel Istanbul’da minik misafirlerini bekliyor.

Bu yaz tatilinin keyfini ailece İstanbul'da çıkarmak isteyenler için Mövenpick Hotel Istanbul muhteşem fırsatlarla dolu bir konaklama paketi sunuyor.

15 Haziran - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında geçerli olan “Çocuklara Ücretsiz Konaklama” paketi ile çocuklar ayrı bir odada ücretsiz konaklayacak ve çocuklara hoş geldiniz hediyesi olarak birer t-shirt hediye edilecek. Ayrıca AzzuR Restaurant'ta alacağınız öğle veya akşam yemeğinden sonra çocuklara birer top Mövenpick dondurması da Mövenpick Hotel Istanbul'un ikramı.

Bu özel aile fırsatının avantajlarından yararlanıp İstanbul’da eğlenceli bir tatil geçirmek için www.moevenpick-hotels.com/istanbul adresinden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Otelin kendi web sitesi üzerinden yapılan rezervasyonlarda AzzuR Restaurant’ta kullanılmak üzere 20$ değerinde kupon hediyesi de sizleri bekliyor.

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

www.moevenpick-hotels.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT