Bu Yaz Şehirde Leman Kültür Konuşuluyor!

Bu Yaz Şehirde Leman Kültür Konuşuluyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yaz Şehirde Leman Kültür Konuşuluyor!

Leman Kültür son yıllarda Türkiye'nin pek çok şehrinde açılan şubeleriyle yeme-içme dünyasına farklı bir soluk getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 5, 2015

Leman Kültürden sadece mideye değil ruhlara da hitap eden yaz menüsü!!

İstanbul sosyal ve kültürel hayatının son 20 yılında oldukça önemli izler bırakan Leman Kültür son yıllarda Türkiye'nin pek çok şehrinde açılan şubeleriyle yeme-içme dünyasına farklı bir soluk getiriyor. Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Yalova, Bodrum, Edirne, Samsun, Adana, Aydın ,Sakarya, Kuşadası ve Kıbrıs'ta açılan Leman Kültürün diğer kafelerden en önemli farkı sadece bir kafe olarak değil, sosyal ve kültürel bir yapı olarak da hizmet vermesi. Türkiyenin sosyal kültürünü aynı çatı altında buluşturan Leman Kültür bu farkını, müdavimlerinin sadece midelerine değil ruhlarına da hitap ederek gerçekleştiriyor.

Tüm yiyecek ve içecek menüsü Leman Kültür Akademide yetişmiş usta aşçı ve barmenler tarafından özel tariflerle hazırlanan Leman Kültür ürünlerinde lezzet, farklılık ve standartlara uygun fiyat anlayışı önde geliyor.

Çok sevilen karikatür ve çizgi kahramanların isimlerini taşıyan, damaklara olduğu kadar ruhlara da hitap eden Leman Kültür'ün Yeni 2015 yaz menüsünden iddialı birkaç örnek ise şöyle :

Çekirdekli Pancarata
Pancar ve çekirdek ile sotelenmiş calamarata labne peynir ile servis edilen Pancarata, değişik ve hafif bir başlangıç

Survivor Sandviç
Capata ekmeği içerisinde ceddar peyniri. Soya sos ve krema ile lezzetlendirilmiş renkli biberler ve mantar ile sotelenmiş tavuk but parçalarından oluşan Survivor Sandviç, anne patatesi ve salata ile servis ediliyor.

Saygın Burger
Kocaman ev yapımı burger köftesi, barbekü edilmiş füme antrikot, karamelize soğan, patlıcan beğendi, bıldırcın yumurtasından oluşan Saygın Burger; kızartılmış anne patatesi ile servis ediliyor. Burgerin yanında gelen Leman ın özel kova salatası timsah sos ve corlon'un ise tadına doyum olmuyor.

Kinoa Adası'nda Tropik Fırtına
İşte Sağlıklı ve doyurucu bir alternatif. Günün her anında yenilebilecek besleyici kinoa salatasında maskolin salata, semizotu , avokado, mango, çilek, biber, turp, kiraz domates, ay çekirdek içi, enginar kalbi ve arpacık soğan gibi sağlıklı ve doyurucu öğeler bulunuyor.

www.lmk.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT