Bu Yazın Keyfi: Sabbia Beach Bar’da Çıkar!

Bu Yazın Keyfi: Sabbia Beach Bar’da Çıkar!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Yazın Keyfi: Sabbia Beach Bar’da Çıkar!

Sabbia Beach, saat 17: 00-19: 00 arasında gerçekleştirdiği happy hour’larla da %20 indirim fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2016

Lezzet düşkünlerinin favorisi, dünyaca ünlü İtalyan restoran, market ve workshop zinciri Eataly’nin yepyeni konsepti “Sabbia Beach Bar” açıldı. Sabbia Beach Bar, İtalyan mutfağından oluşan menüsü ile yazın İstanbul’da kalanlar ve sıcaktan bunalanlar için plaj keyfini Eataly’nin terasına taşıyor. İtalyan şefler tarafından özenle hazırlanan yemekler arasında Pizzette Margherita, Frittelle Di Zucchine, Pollo E Quinoa, Fritto Di Calamari, Cheese Giotto gibi birbirinden lezzetli tatlar yer alıyor.

İtalyan mutfağı sevenlerin vazgeçilmez adresi Eataly’nin yepyeni konsepti Sabbia Beach Bar, muhteşem İstanbul manzarası, leziz kokteylleri ve huzur veren atmosferiyle sıcak yaz günlerinde tatile gidemeyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya hazır. İtalyan mutfağının en sevilen seçeneklerinden oluşan menüsü, renkli ve sıcak atmosferiyle yazın İstanbul’da kalan misafirlerini terasta ağırlıyor. Dekorasyonunun “Tasarım Hikayecisi” Tansel Baybara tarafından hazırlandığı ve mavinin ağırlıklı olarak kullanıldığı mekanda rahatlık ön planda tutuldu. Konforlu alanı, lezzetli menüsü ve müzik tercihleriyle şehirde fark yaratan Sabbia Beach, şimdiden büyük bir müdavim kitlesine sahip.

Sabbia Beach Bar menüsündeki, Pizzette Margherita, klasik sevenlerin ilk tercihi olurken, kızarmış kabak toplarının taze baharatlar ve rokalı yoğurt sosu ile servis edildiği Frittelle Di Zucchine ve ızgara tavuğun yanına en çok yakışan mevsim yeşillikleri ve kinoa ile servis edilen Pollo E Quinoa hafif bir öğün geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Yemeği enfes bir tatlıyla sonlandırmak isteyenleri de Sabbia Beach’te birbirinden cazip alternatifler bekliyor. İtalya’nın en özel tatlılarından olan ricotta dolgulu Cannoli Siciliani ve karaorman meyveleri ile zengileştirilen Panna Cotta kendi hayran kitlesini yaratırken, Tiramisu, Mousse Al Cioccolato, Torta Al Cioccolato ise ise tatlı severlerin favorileri arasında bulunuyor. Ayrıca yazın sıcaklarından bunalanlar için de Sabbia Beach buz gibi serinletici alternatifler sunuyor. Kavun, karpuz, çilek ve mocha Frozenlar, bu yazın vazgeçilmezi olmaya aday.

Sabbia Beach, saat 17: 00-19: 00 arasında gerçekleştirdiği happy hour’larla da %20 indirim fırsatı sunuyor. Gün boyunca lezzetli kokteyller ve muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sevdiklerinizle terasın keyfini çıkarabilir, beğendiğiniz ürünleri Eataly Market’ten satın alabilirsiniz.

www.eataly.com.tr
https://www.facebook.com/eatalyistanbul
https://www.instagram.com/eataly_istanbul/
https://twitter.com/Eataly_Ist

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT